Ja zdecydowanie wanna w wannie tez mozna brac prysznic
Popieram:)
Ale jakbym miała taki bajerancki prysznic z sauna i w ogóle to napewno bym zmieniła zdanie
To mój prysznic,10 lat na taki czekałam (prezent na 10 rocznice ślubu sobie zrobiliśmy ) Nie zamieniłaby go na . Brodzik ma 40 cm głębokości i 130 długości także taka mała wanna dla dzieci.
Opis zdjecia: łazienka
Plik ściągnięto 2 raz(y) 88,48 KB
Opis zdjecia: Prysznic z hydromasażem,radiem,masażerem stóp,sauną parową...........
Mamy tą kabinę dopiero 2 miesiące.Jak na nasze potrzeby to super!!! Jak chcemy saune wziąć to spoko we dwoje się mieścimy.Po takiej parówce to skóre mam jak niemowlaczek,gładką i nawilżoną. Hydromasaż też fajny-zwłaszcza jak plecy bolą. Dzieci to kłócą się które pierwsze ma się kąpać,muzyczka im w środku gra,światełka niebieskie się świecą,siłą je wyganiamy.I naprawdę niedrogo udało nam się kupić na allegro.
Widziałam w Castoramie takie kabiny za około 5 tysięcy i to jeszcze nie była najdroższa.
My na allegro 2700 zapłaciliśmy.Zależy od dodatków i rozmiaru (1,30 x0,85).Bez generatora pary jest taniej o 600 zł.No ale jak już kupić to porządne-motto życiowe mojego męża
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-11, 14:18
roszpunka: swietny prysznic! bardzo ladna lazienka tak btw i wcale sie nie dziwie ze dzieciaczki nie chca wychodzic i kloca sie ktore pierwsze bedzie sie kapac. napawde!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum