Nie ma czego zazdrościć. Stara kabina była w rozsypce (plastikowe panele sie łamały,brodzik był poodpryskiwany) i jak policzyliśmy ile kabina + brodzik + bateria- to wyszło niewiele mniej. A mój mąż jest taki że woli troche dołożyć i lepsze kupić. I zrobiliśmy sobie taki prezent na 10 rocznice ślubu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 13:57
a sluchajcie ktoras z was moze korzysta z wanny ktora ma taka specjalna nakladke/parawan do prysznica? jako ze z moim witkiem nie mozemy dojsc do zgody co chcemy w mieszkaniu wpadlismy na taki pomysl. Wiem ze jest w sprzedazy i jestem ciekawa jak sie sprawdza.
a sluchajcie ktoras z was moze korzysta z wanny ktora ma taka specjalna nakladke/parawan do prysznica
na poprzedniej stronie jest zdjęcie takiego czegoś
ja osobiście nie mam, ale podoba mi się taki parawan i zapewne jest bardzo wygodny, można spokojnie wziąć prysznic i nie zaleje się wodą calej łazienki
a sluchajcie ktoras z was moze korzysta z wanny ktora ma taka specjalna nakladke/parawan do prysznica?
u rodziców tak właśnie jest, super sprawa i prysznic się wygodnie bierze, a kiedy zamarzy się kąpiel w pianie, to też można trochę żałuję, że my tak nie mamy...to za kilka lat, jak będziemy zmieniać łazienkę.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 19:31
Madzia81 napisał/a:
Martha napisał/a:
a sluchajcie ktoras z was moze korzysta z wanny ktora ma taka specjalna nakladke/parawan do prysznica?
u rodziców tak właśnie jest, super sprawa i prysznic się wygodnie bierze, a kiedy zamarzy się kąpiel w pianie, to też można trochę żałuję, że my tak nie mamy...to za kilka lat, jak będziemy zmieniać łazienkę.
dziekuje za info dziewczynki:))
slysze pozytywne opinie juz na kolejnym forum... musze teraz sprawdzic jak to cenowo wychodzi...:((obawiam sie ze to nie bedzie fajne..ale coz lazienke trzeba bedzie zrobic przed wprowadzeniem, a zalezy nam na b szybkiej wprowadzce jak tylko odbierzemy mieszkanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum