oj bardzo lubię poleżeć sobie w wannie z gorącą wodą i pachnącą pianą zwłaszcza zima kiedy marznę okropnie ale niestety od jakiegoś czasu mam tylko prysznic, więc jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 10:58
Teraz te prysznice potaniały. Pamietam jak kiedys byly pikielnie drogie. przeliczajac na pl. to wyjdzie 3 tys. z czyms. Wydaje mi sie ze to nie jest duzo. Kiedyś narożne wanny kosztowały 10. tys. a dzis mozna dostac juz taniej
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Kupiliśmy na Allegro taką kabine tylko prostokątną 128x85.Hydromasaż, sauna parowa,deszczownia,radio.................Fajne bajerki. Kosztowała 2700zł Nie żałuje bo brodzik jest głęboki (40cm) i dzieci kąpią się jak w wannie. A ja po ciężkim dniu relaksuje się w saunie. Nie zamieniłabym na wanne. Ale kwestia gustu.Ja polecam kabiny!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-12-08, 07:50
Roszpunka, fajnie, ze jestes zadowolona. ja tez chce taka kabine (bo uwielbiam prysznice) tylko do tego i tak bedzie jeszcze wanna narozna bo moj P. lubi sie wieczorami moczyc tylko polujemy na taka ze szklana wstawka.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum