Czy ten problem Was dotyczy? A jeśli tak, to jakie metody polecacie na pozbycie się tego wstręciulstwa. Ja niestety w przeszłości często tyłam i chudłam i tak w kółko, co pozostawiło ślad na moim ciele w postaci rozstępów (przede wszystkim na udach). Pojawiły się także na piersiach ( chyba za szybko mi rosły ). No i co tu dużo mówić, nie mam pojęcia jak sobie z nimi poradzić. Kiedyś dostałam od jakiejś pani dermatolog krem, bardzo drogi i w ogóle nie skuteczny. I po tamtym zdarzeniu zaprzestałam walki....
Znacie może jakiś naprawdę dobry krem, który mógłby choć trochę w tym problemie pomóc ( bo to, że one nie znikną to ja wiem). Zastanawiałam się nad jakimś kremem z Vichy, ale też nie wiem czy jest skuteczny Macie jakieś rady, to bardzo proszę, podzielcie się
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 396 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-18, 09:07
Ja nie mam rozstępów dlatego, że moja waga się zawsze na takim samym poziomie utrzymywała. Jednak słyszałam, że roztępy można zwalczyć tylko poprzeż laser.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Ja w sumie tez nie mam problemów z rostępami, ale bym nie chciała być ich posiadaczką. a o laserze nie słyszałam, wiem tyle, ze te kremy to żadnych efektów nie dają :]
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 371 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-19, 10:32
ja nigdy nie mialam problemow z rostepami do czasu jak w ciazy przytylam 27 kg i koniec.........nic nie pomaga by im zapobiec, ale powinno sie urzywac kremow ujedrniajacych,a jak juz sa to jakis by je wybielic-nie musza byc najdrozsze urzywalam soraya na rozstepy i sie wybielily, ostatnio tez stwierdzilam, ze mam chropowata skore i urzylam avon avent krem liftingujacy brzuch i posladki i nawet skorami sie wygladzila
ja tez bym nie chciala...ale niestety... bledy mlodosci naprzemienne tycie i chudniecie nie wyszlo mi na dobre
Ja staram się utzymyuwać wagę na jednym pozionie, ale teraz przytyłam 2/3 kg I ju7ż czuję, że musze się zabrać za siebie, bo będe miec to samo chyba zacznę biegać znowu
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 531 dni temu Posty: 2024 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-21, 13:17
tez mam rozstepy na udach, tylku i pod kolanami, bo swojego czasu bylam nizsza od rowiesnikow i bralam jakies tabletki, ze gwaltownie zaczelam rosnac. nie da sie kremami zlikwidowac rozstepow, ale i tak je sobie smarowalam kremem z avonu, moze sa troszke mniej wypukle. no i lepiej wygladaja jak skora jest opalona, to nie sa tak masakrycznie widoczne. a laser...pewnie strasznie drogi:( za pajaczka na twarzy maciupkiego zaplaciłam 100 zł, to tu wole nie myslec ile
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-21, 16:45
mi najbardziej przeszkadzaja na plecach i ramionach stosowalam rozne kremy i faktycznie udalo mi sie je wybielic ale i tak patrzec na nie nie moge za jakis czas moze laserek stanieje
Myslalam,ze temat rozstepow tylko mnie dotknal,ale nie widze nawet dziewczyny,ktore przed ciaza maja taki problem!!
Ja przed ciaza nie mialam ani jednego rozstepka!W ciazy strasznie duzo przytylam i mam ich teraz mnostwo!!
Stosowalam i stosuje roznego rodzaju kremow i masci ale to za przeproszeniem gow....
Chyba trzebabedzie wybrac sie na ten laser
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 359 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-30, 15:35
Ja czytałam kiedyś na innym forum o rozstępach i dziewczyny mają przeróżne sposoby jedne działają inne nie, wiadomo że nie znikną ale można je troszkę tak jakby zamaskować. Pamiętam najczęściej dziewczyny doradzały zakup w aptece kremu CEPAN do leczenia blizn ponoć pomaga i jest rewelacyjny warto spróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum