Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-07, 20:34
u mnie są jeszcze fioletowe więc podobno można zaleczyć
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
ponoć w domu też można robić - ale trzeba miec dojście do hurtowni kosmetycznych - ja nie mam więc chodzę do gabinetu raz w tygodniu...
nie dosyć, że rozkosz totalna - to i mężulek efekty zauważa
zaczyna się peelingiem
następnie prysznic
pózniej wcierają serum z alg w postaci żelu
później nakłądają na całe ciało algi i zawijają w folię i w koc termiczny i tak sobie leżysz
następnie znowu prysznic i najprzyjemniejsza chwila...masaż ujędrniający
naprawdę warto....ja czekam na środy wieczór jak na zbawienie.... mam plan jeszcze zmienić dietę i zacząć ćwiczyć na rowerze stacjonarnym....ale i bez tego jestem zadowolona z efektów.....
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 01:00
co do tych fioletowych to róznie ja na ramionach mam juz ładnych pare lat ... i o ile na samych ramionach sa juz białawe to blizej pach mimo ze sa tak samo jak nie starsze sa fioletowe to chyba zalezy tez od miejsca w jakim sa ....
dziewczyny czy rozstępy mogą być poziome? u R. zauważyłam z tyłu na nerkach takie jaśniejsze(wyglądające jak rozstępy) poziome paski. czy mogą być to rozstępy?
słyszałam od znajomej, która po urodzeniu dziecka nie mogła sobie poradzić z rozstępami, że zostały z nich niteczki po "rol masażach"(nie jestem pewna czy to się tak nazywa) w każdym razie sprawiły, że stały się niewidoczne....
dobrze napisałaś. byłam właśnie w tym tygodniu dowiedzieć się co to takiego i jaki dają efekt. i po Wielkanocy zaczynam chodzić. pani strasznie zachwala: ponoć likwidują rozstępy, cellulitis, zmniejszają tkankę tłuszczową, ujędrniają ciało, ogólnie brzmi fajnie spróbuję. i dam znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum