Informacje: Dołączyła 253 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 03:41
Alex1511 napisał/a:
Madae napisał/a:
a mozna ja dostac u nas
Z tego co ja slyszalam to tylko przez neta mozna zamowic, ale nie wiem czy to prawda
Nie wiem naprawde!Ale jezeli ktos jest baaaardzo ta mascia zainteresowany to moze sie jakos dogadamy i ja moge stad wyslac.Tylko ostrzegam tak jak pokazywalam wczesniej jest dosc droga i trzeba conajmniej ze dwie tubki na siebie wysmarowac zeby blizny zniknely!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 233 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-24, 09:21
Z rozstępmi to juz bardzo nie da sie walczyc po fakcie , te wszystkie kremy i tak dalej to działaja nie w 100%....o to by nie miec rozstępów trzeba dbac przed faktem....ja od ilus lat staram sie aby nie miec problemu cellulitu albo rozstepow kiedy s.....Regularnie cwicze , utzrymuje w miare tała wage i stawiam na wode mineralna i owoce
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 286 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-24, 15:47
z tego co wiem (w szkole mnie uczyli kosmetycznej) ze na to nie ma sposobu. Tzn aby zapowiegac nalezy odpowiednio nawilzac skore wtedy nawet w przypadku iazy bedzie elastyczna i latwiej sie bedzie rozciagac...
A po... coz.. mozna splycic kwasami owocowymi - to chybanajskutecznijeszy spoosb ...ale usunac sie nie da.
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-24, 15:51
Czekolada napisał/a:
Z rozstępmi to juz bardzo nie da sie walczyc po fakcie , te wszystkie kremy i tak dalej to działaja nie w 100%....o to by nie miec rozstępów trzeba dbac przed faktem....ja od ilus lat staram sie aby nie miec problemu cellulitu albo rozstepow kiedy s.....Regularnie cwicze , utzrymuje w miare tała wage i stawiam na wode mineralna i owoce
ja cwicze rowniez kiedys zbyt forsownie teraz sie ograniczam hahahaha wage tez mam w miare stałą kilo czy 2 w ta czy w tamta i nie moozna powiedziec zebym rosła szybko czy w ogole hahahahahaha a jednak mi sie porobiły lekarz powiedział ze to wina skóry mojej .... jest jakastam inna czegos mam za duzo a czegos za mało i tymn sposobem nie wazne jak sie walne to prawdopodobnie nie zrobi mi sie siniak...albo zrobi mały, ledwo widoczny...ale za to robiły mi sie rozstepy...i dopiero leki mi pomogły... teraz juz mi sie nie robia ...ale cały czas biore zapobiegawczo skrzyp i witamine a+e.... a starych mam juz całkiem spora kolekcje
Profil:
Wysłany: 2008-01-25, 01:56
Alex1511 napisał/a:
A ja mam znowu taka skore, ze lekko sie uderze i mam wielkiego siniaka ... Denerwujace to jest ..
Dokladnie tak jak ja!Dlatego po ciazy ..... pomimo tego ze sie smarowalam wszystkim czym tylko sie dalo to mialam takie rozstepy jakbym biczem dostala!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 301 dni temu Posty: 1556 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-25, 13:37
moja bratowa po ciąży ma straszne rozstępy. nie dość że wielkie i sine to na dodatek wszędzie: na brzuchu, udach,tyłku, piersiach. ramionach....w ciązy i po niej również stosowała baaardzo wielu kremów i nic. za to ja po ciązy nie mam nawet jednego rozstępika i mimo że nie smarowałam sie niczym
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 255 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-25, 13:39
tuptunio, ja mam bez ciazy na dupie rozstepy : byl takie okres, ze moje waskie jak u chlopaka biodra i maly tylek sie powiekszyly no i teraz wygladam jak kobieta za to mam rozstepy
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Profil:
Wysłany: 2008-01-25, 13:51
Alex1511, ale widocznie masz sklonnosci do tego!Tak jak ja! Podobno dobry jest balsam coco butter podobno taki balsam tez ma jakies wlasciwosci wygladzajace aaaa no i ja kiedys smarowalam sie tez balsamem z Nivea takim ujedrniajacym Alex1511, sprawdz moze cos ci pomoze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum