Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 324 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 13:15
rozstepy sie ma gdy sie tyje chudnie gdy sie rosnie w szybkim tempie specyfiki na rozstepy np.CEPAN-krem koszt około 12zł takze ALANTAVIT-koszt około10zł
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 441 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-21, 20:23
U mnie w aptece CEPAN kosztuje prawie 20 zl bo się dowiadywałam ;] podobno bardzo ładnie likwiduje rozstępy... sama jednak jeszcze nie wyprobowałam...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ja takze jak Kociak gdy bylam mlodsza duzo przytylam
Porobily mi sie roztepy na piersiach,troche na udach u gory i nawet pod pachami na reku,ale teraz po 9 latach sa one biale i w sumei nie widoczne,jednak na piersich widac,ale juz sie do tego przyzwyczailam nie jst zle.
Jesli chodzi o roztepy w ciazy to smarowalam sie juz jak tylko dowiedzialam sie o ciazy,uzywalam kremu Vichy,roznego rodzaju oliwek kupowalam najlepsze kremidla jakie byly i nic po 7 mieisacu zaczely mi sie pojawiac roztepy na brzuchu nie mam duzo ale sa,najwiecej jest po lewej stronie sama nie wiem od czego to zalezy
Moja przyjaciolka nie miala kasy aby cos uzywac i nie smarowala sie i nie ma wogole roztepow.Takze to zalezy od rozciagliwosci skory.
I roztepow sie nie zlikwiduje bo sa to blizny,moja znajoma miala operacje na to,ale u niej to byla juz masakra i musze powiedziec,ze za tekie pieniadze i maly efekt nie zrobilabym tego.
Takze glowa do gory dziewczny roztepy to nie koniec swiata
Ja nie miałam tego problemu póki nie zaszłam w ciążę (11 lat temu).Porobiły mi się na brzuchu i udach. Stosowałam Fissan ale guzik zapobiegł. Wypróbowałam już multum balsamów żeby się ich pozbyć i nic nie pomogły. Także trzeba się pogodzić i z tym żyć.
W ciąży to podobno zapobiega smarowanie brzucha oliwką dla dzieci.Tak mi położna na oddziale powiedziała.Szkoda że po fakcie
Informacje: Dołączyła 454 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-18, 10:20
Roszpunka napisał/a:
Magdaru, zazdroszczę Ci! Może masz bardzo elastyczną skórę?
całkiem możliwe mam jakieś rozstępiki na udach, ale na brzuchu ani jednego, a Mateusz mały nie był, bo prawie 4 kg miał jak się urodził i brzuszek miałam spory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum