Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 404 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-07-31, 23:49
Też mam rozstępy Na biodrach, w niektórych miejscach na udach i niestety żadnymi kremami się tego nie zlikwiduje, tego w ogóle się nie da zlikwidować, co najwyżej można spłycić, zrobić mniej widocznymi (mówię teraz o II etapie-o bliznach już powstałych). Zabiegi, które można wykonać to : dermabrazja, mikrodermabrazja, peeling kwasami, laser, mezoterapia. Ech
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 404 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-01, 14:47
Madae, wiem, że strasznie brzmi...no i jest straszne.
Dermabrazja polega na głębokim ścieraniu skóry, wygląda trochę jak wirująca tarcza lub szczotka z papierem ściernym Ściera głęboko, aż do skóry właściwej,z jej wierzchnią warstwą. Natomiast mikrodermabrazja podobnie jak dermabrazja - ściera, ale znaczniej płycej. Natomiast mezoterapia jest bardzo dobra z tego co wiem nie tylko na rozstępy. Polega na wstrzykiwaniu różnych substancji w zmienione miejsca. Można to robić specjalnym pistoletem, albo...igłą ze strzykawką.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-01, 18:06
madzia napisał/a:
Cepan nie jest drogi. kosztuje ok. 30 zl. moze nawet mniej...
u mnie w aptece jest po 18,90 zł wczoraj sie pytalam
bo sama musze walczyc z roztepami na wnetrzu ud... wszytko przez ten wielki stres jaki mialam niedawno... bardzo wtedy schudlam a gdy problemy sie rozwiazaly ja wrocilam do normalnej wagi i tak mi powstaly roztepy
ja stosowałam CEPAN bardzo śmierdzi ale mi pomógł w 100% nie mam już nic a miałam kilka na nogach przez 3 mc stosowałąm codziennie i wizałam na noc nogi bandarzem aby lepiej wsiąkało(tak sobie wymysliłam) kosztuje to w aptece15-20zł na mnie zadziałało ale trzeba być systematycznym:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-02, 20:42
asiunia_1987_, a na ile ci wystarczała taka jedna tubka Cepanu?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-02, 21:09
oo to moze i ja sobie qpie... moje juz stare sa...... po wypadku mi sie zrobiły jak cwiczyc przestałam..a potem znowu zaczełam..i chyba zbyt gwałtownie
Również mam taki problem gdy słudłam 12 kg i powstały nic nie pomaga wiec sten ten Cepan zakupie :D
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Profil: Wzrost: 174
Włosy: jasny blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-16, 00:13
ja mam tak straszne rozstepy z tyłu na plecach i na posladkach, ze wygladam jak by mnie ktos w domu bił. tragedia... ale sa na tyle głębokie ze chyba nic z tym nie zrobie zostaje operacja plastyczna. zna ktoras z was jakeis inwazyjne techniki albo metody wygladzania tych wstrętnych szram?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum