Powoli się zbliżają. I stąd moje pytanie. Jak spędzacie Walentynki? Czy dopada Was kupowanie czerwonych serduszek, erotycznych zapachów i tych innych okazjonalnych pierdół? A może piszecie sobie miłosne wyznania na serduszkowych karteczkach? Co wyjątkowego robicie w ten dzień? A może właśnie jesteście przeciwniczkami Walentynek - i udajecie, że ich nie ma?
My świętujemy z umiarem. Ja zawsze mam dla Miśka jakąś słodką kartkę z czymś od siebie w środku. Jako, że ja rzadko wpadam w romantyczny nastrój i z reguły nie mówię mu jak bardzo Go kocham - to tym bardziej ta kartka jest dla niego b. miłym akcentem Nie kupujemy sobie żadnych walentynkowych bubli, ale wybieramy jakąś fajną knajpkę i fundujemy sobie przemiłą kolację czy też deser I wieczór kończymy też miłym akcentem, ale już takim tylko naszym...
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 1286 dni temu Posty: 76
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-01-31, 14:12
U nas raczej nie wchodzą w grę jakieś tandetne pierdółki, raz tylko na samym początku znajomości małż coś paskudnego mi kupił, teraz zwyczajnie wybieramy się w jakieś miłe miejsce, albo kupujemy winko, pachnące świeczuchy i zaczynamy wieczór od taplania się w wannowej pianie w tym roku robimy sobie walentynkowy weekend i jedziemy do miasta smoka wawelskiego
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1336 dni temu Posty: 1425 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-01-31, 14:25
Ja rok temu dostalam opierdziel bo nakupowałam mojemu ukochanemu pare pierdułek (pluszowe serducho itp.) powiedział mi że na walentynki daje się tylko kartki i koniec
W tym roku planuję dla niego malutką odmiane w barku czeka już jego ulubiony slodki szampan, a w szafce biały koronkowy gorsecik, upichce coś pysznego na kolacyjke a potem ... wiadomo co
nie dajemy sobie zadnych walentynkowych prezentow ani kartek, przewaznie cieszymy sie soba w ten dzien, idziemy na kolacyjke, spedzamy milusio wieczor, a co najwazniejsze..ZADNEGO ODBIERANIA TELEFONOW
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Kociak [Usunięty]
Informacje: Wiek: 13
Profil:
Wysłany: 2007-01-31, 17:49
To widzę, że u wszystkich wygląda to podobnie, po prostu spędzacie ze sobą ten czas... U nas niestety,różnie to bywa. Czasami zdarza się, że w walentynki się nawet nie widzimy w tym roku prawdopodobnie też tak będzie, bo semestr letni zaczyna mi się 12.02, więc 14.02 będę we Wrocławiu Ale jeśli jesteśmy akurat razem, to wtedy spędzamy go podobnie jak Wy. Winko,jakiś obiadek w domku albo wyjście do knajpki i po prostu cieszenie się sobą
a my dzisiaj byliśmy po bułe w Sawii i takie fajne kubki walentynkowe są Misiek powiedziała, że mi nie kupi, i normalnie wcale bym ich nie chciała, ale powoli wzbogacamy nasz małżeński dobytek, a wiadomo, że kubków nigdy za wiele, a te tak jakoś mnie urzekły, takie słodkie są więc może mu trochę pomarudzę w tym roku o taki jeden
jakie slodkie? co na nich takiego specjalnego cio?
no właśnie nie wiem, serduszka są tylko, ale jakoś mnie tak ujęly. no czasem tak po prostu jest, że niby nic nadzwyczajnego, a Ty już wiesz, że musisz to mieć!!
ale pewnie do Walentynek mi przejdzie
Madziu po prostu potrzebujecie szklanek, biedactwa nie macie z czego pić i podoba Ci sie wszystko
To tylko żart rzecz jasna.
A tak poważnie-ja też jestem ulubienicą niezwykłych kubków-moja teściowa mnie nimi wiecznie obdarowuje, niestety miejsca w szafce brakło- niechcący mój brzdąc kilka ztrzaskał a ja cieszyłam sie jak głupia.
Jedno poszło drugie przyjdzie.
Jak ktoś ma mało naczyń do picia, niech pisze, chętnie się podzielę.
Wysłany: 2007-02-07, 13:29
Kociak napisał/a:
Czasami zdarza się, że w walentynki się nawet nie widzimy w tym roku prawdopodobnie też tak będzie, bo semestr letni zaczyna mi się 12.02, więc 14.02 będę we Wrocławiu
Ojoj, jak się cieszę właśnie dzwoniłam do dziekanatu i się okazało jednak, że mamy wolne do 15.02 )) więc jednak spędzimy razem walentynki w tym roku no to teraz muszę koniecznie wymyślić miłego dla mojego skarba... jakiś striptiz może
Życzę Wam wszystkim dziewczyny miłego spędzenia dnia dzisiejszego z Waszymi ukochanymi Dużo całusków od Waszych przemiłych partnerów , smacznego wina i kolacji oraz udanego no i miłości na cały przyszły rok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum