u nas w tym roku to lipa na 102
po 1 - mąż zmienia pracę i nie wiadomo co z urlopem
po 2 - kupiliśmy mieszkanie i nie wiadomo co z kaską
jeśli się uda gdzieś wyjechać, to będzie to dosłownie kilka dni. wtedy wyskoczymy nad polskie morze, ale jak, kiedy, gdzie...nie planujemy, bo nie wiemy czy się w ogóle uda...
evelin napisał/a:
moze zgapie od was jakis pomysl
ale za to pomysłów to ja mam
zalezy co i jak lubicie, i czy z dziećmi, sami, ze znajomymi? podpowiedz co Cię interesuje, to pomożemy
ja jestem zakochana w Chorwacji i w pierwszej kolejności bym ją poleciła
fajnie jest też w Hiszpanii.
a jeśli Polska, to tylko i wyłącznie Bałtyk. ale zamienić kwaterę na pole campingowe
myslismy o jakims wyjezdzie gdzies dalej niz hiszpania, wlochy
oooo, to ja tak daleko nie jeżdżę. jesteśmy na dorobku póki co raczej Europa.
Tunezja ma swój klimat, ale jakoś mnie nie powaliła. no może Sahara i wielbłądy
myslismy o jakims wyjezdzie gdzies dalej niz hiszpania, wlochy
to może Dominikana?? tam podobno jest cudnie, chociaż sama nie byłam no ale to wiadomo, też trzeba mieć na to kasę. Osobiście byłam kiedyś w Turcji i ogólnie mi sie bardzo ona podobała (piszę ogólnie, bo byłam w dość mało-rozrywkowej wiosce, a byłam tam na obozie młodzieżowym, więc brakowało mi tej rozrywki). Ale widoczki w Turcji - bardzo na plus
CO do moich planów... W zasadzie to też jeszcze nie wiem. Jak się uda to jedziemy z Piotrusiem na "dorobek" do Francji (jego wujek ma nam coś załatwić, ale to właśnie zależy od tego czy załatwi czy też nie). A jeśli nie załatwi, to albo coś będziemy próbować pojechać tez do pracy przez program EURES,a jeśli to też nie wypali, to ja pójdę na praktykę jakąś sobie zrobić, a Piotrek coś tam będzie innego robił.
Co do ciekawszej części wakacji - gdzieś na pewno pojedziemy na odpoczynek, ale gdzie - tego jeszcze nie wiemy. Ja bym chciała do Hiszpani, no zastanawiam się też nad Bułgarią Zastanawiamy się też nad Majorką lub Ibizą, ale zobaczymy jak będzie z cenami. Mamy o tyle dobrą sytuację, że nie jesteśmy konkretnie nastawieni na jedno miejsce, a będziemy jechać z oferty last minute (takie last last), więc po prostu pójdziemy do biura i będziemy szukać jakiejś oferty, która by nas zainteresowała i jak znajdziemy to wykupimy i jedziemy
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 394 dni temu Posty: 21 Skąd: Jaworzyna śląska
Profil: Imię: Ola
Włosy: Blondynka
Stan: samotna:)
Wysłany: 2007-06-10, 16:31
Nigdy nie mam planów co do wakacji . Moi rodzice są w trudnej sytuacji finansowej , żeby mnie gdzieś posłać. Ale robić coś trzeba , prawda? Co zamierzam:
* napewno będę często jeździła na baseny
* spotkam się z bliskim kolegą z gadu gadu
tak pozatym to zobaczymy , co to będzie:) Pozdrowienia:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-10, 22:46
Nie wiem czy w tym roku będę miała wakacje Może pod koniec sierpnia uda się coś wymyśleć i pewnie będzie to Rewal przy Międzyzdrojach. ( mam 45 min drogi )
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-10, 23:08
madzia napisał/a:
Moj wakacyjny plan jest nietypowy...prawko
Nie tylko ty taki plan masz
Niestety w tym roku raczej nigdzie nie pojadę bo cała kaska idzie właśnie na prawko ale jeśli rodzice sie ulitują i zasponsorują mi bilety lotnicze to lecę do przyjaciólki na teneryfę Niestety bez misia ,on dopiero co dostał prace więc na urlop nie ma co liczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum