Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
wakacyjne plany
Autor Wiadomość
Wielkopolanka 

Informacje:
Dołączyła 441 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-07-12, 20:35   wakacje na Bałtykiem

jakie miejscowosci polecacie?planuje urlop we wrześniu co wart zobaczyc gdzie sie zatrzymać, ile płaciłyście za nocelgi? mam ochote na jakis apartamencik (nie za drogi;)) nie mam pojecie jaka miejscowosc wybrać. pomóżcie.

[ Dodano: 2008-07-12, 21:58 ]
chciałam dodac ze nie mam sprecyzowanej miejscowosci do ktorej chce jechac, chce jechac z moim narzeczonym na około tydzień. niemam pojecia jak sie zabrac za szukanie. przegladam w necie ale tyle tego jest. tak sie zastanawiam czy za mniejniz 30zł we wrzesniu jakis pokoj w Polsce nad morzem bedzie? ciekawa jestem czym sie różni pensjonat, kwatera, dom wypoczynkowy itp;) mam chec na apartament ale to pewnie wiecej niz 100 zł za dobe;))) sumy kasy tez nie ustalialm powiedzmy ze niedrogo ale bez wyrzeczeń ograniczeń...
a Wy gdzie nad morze jezdzicie dokad?

[ Dodano: 2008-07-13, 17:01 ]
zero propozycji?:(

REKLAMA

Rodzynka 

Informacje:
Dołączyła 119 dni temu

Profil:
Wzrost: 158 cm
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-27, 12:23   

Szukam pracy :-P i chwilowo przebywam u swojego mężczyzny <dens1>

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 274 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-07-27, 13:42   

wybieram się w Tatry i w Beskidy :-)

Olciiia 
marzycielka

Informacje:
Dołączyła 232 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-27, 13:51   

Donn, tam jest przepieknie bylam kiedys w Beskidzie Żywieckim... cudownie bylo... dla mnie to magiczne miejsce.... <dreams> <dreams>

blondynka 

Informacje:
Dołączyła 119 dni temu

Profil:
Włosy: Blond
Stan: Panna
Wysłany: 2008-07-27, 14:43   

Ja od jutra jadę nad jezioro i trochę mi szkoda,że dopiero wczoraj znalazłam Waszą stronkę,bo już czuję,że będę za nią tęsknić,ale jak wrócę 17.08 to nie dam Wam odpocząć:):):):):):):):):)
No i we wrześniu jedziemy w góry,ale jeszcze nie wiadomo nawet gdzie;)
Wreszcie,bo cały lipiec był w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 274 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-07-27, 14:46   

Olciiia napisał/a:
Donn, tam jest przepieknie bylam kiedys w Beskidzie Żywieckim... cudownie bylo... dla mnie to magiczne miejsce.... <dreams> <dreams>

W Beskidach to ja mieszkam... :-P ale taki wypad w okolice Krynicy Górskiej mmm :-P małe górki a cieszą :mrgreen:

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 719 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Wysłany: 2008-07-28, 12:51   

większość naszych wakacyjnych planów już za nami.
ale jeszcze coś zostało ;-)
16 sierpnia ślub i wesele znajomych...ale jakoś nie mamy na nie wcale ochoty.
ale potem, jak Marcin będzie już po wypowiedzeniu, mam nadzieję, że uda nam się wyskoczyć na 3, 4 dni dni gdzieś blisko nad jakieś jeziorko czy zalew z pieską :)

Karinaa3

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-07-28, 13:34   

a ja byłam na początku lipca na tydzień w Sousse, w Tunezji z takim biurem Alfastar :) super pozytywne wrażenia, hotel tuż przy plaży (nazywał się jakoś El Hana beach), pogoda nie mogła nie dopisać :P spaliłam się na czekolade :P

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 512 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-07-28, 13:38   

piwkuję :P aktualnie z Julią :)
w piątek do Krakowa..
a potem szara rzeczywistość > szukam pracy ;-)

Kejti

Informacje:

Profil:
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-07-29, 14:13   

ja znając życie wybiore się na wycieczke last minute :P nie wiem jeszcze tylko gdzie i z jakim biurem :P ale z pewnością nie na własną rękę ;) zastanawiam się nad orbisem, albo nad Alfastarem, moja kuzynka była teraz w Grecji właśnie z alfą i nie dość, że wróciła opalona jak murzynka to jeszcze super zadowolona z wycieczek :P ja też tak chce :P

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 414 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-30, 14:45   

a ja juz odliczam dni do wyjazdu do Polski,rodzice chcieliby po weselu jechac z nami nad nasze polskie morze na kilka dni wiec pewnie tak zrobimy,ale chcialabym tez jeszcze na jakas wycieczke pod palemki,marzy mi sie Dominikana <dreams>

[ Dodano: 2008-07-30, 14:48 ]
a tu relacje znalezione na stronce http://www.odyssei.com/pl/travel-article/1185.html

Podrównikowy klimat, wiecznie zielone lasy, cudowne krajobrazy i najpiękniejsze karaibskie plaże przyciągają na wyspę każdego roku ponad milion turystów, przede wszystkim z Europy i obu Ameryk.

Muzyka merenge, niezwykle żywiołowa i dynamiczna, rozbrzmiewa tu wszędzie: na lotnisku, w sklepie, restauracji i na plaży. Dzięki niej łatwiej jest znieść Europejczykowi szok, jaki przeżywa o poranku, gdy po otwarciu okna zderza się z niesamowitą zielenią roślin, prawdziwym, oszałamiającym błękitem nieba, śpiewem kolorowych ptaków i gorącym, wilgotnym powietrzem.

Muzyka merenge doskonale współgra z roześmianymi twarzami życzliwych każdemu Dominikańczyków. Żywe rytmy, szczęśliwi ludzie i buchająca zewsząd zielono-żółto-czerwona roślinność sprawiają, że tam, między Oceanem Atlantyckim a Morzem Karaibskim człowiek czuje się, jak w raju.

Słońce hojnie rozdaje promienie, które przebijają się poprzez parasole poruszających się na wietrze palm. Drzewa te, w niezliczonej chyba liczbie gatunków, tańczą taniec merenge, tak jak każdy Dominikańczyk, który muzykę ma i w ciele i w duszy.

Merenge nie można się oprzeć - tańczy się ją na plaży i w klimatyzowanym eleganckim pokoju hotelowym. Tańczy się w basenie i wysoko w górach, skąd rozciągają się widoki na morze, kaniony, maleńkie wioski i rozległe pastwiska. Tańczy się, gwiżdże i śpiewa na łodziach i w autobusach - muzyka bowiem jest objawem niezmiernego zadowolenia, które przybywających na wyspę nie opuszcza nawet na moment.

Dominikańczycy, mimo wielu problemów, nie narzekają. Nawet ci mieszkający w chatach zbudowanych z liści trzciny cukrowej wydają się szczęśliwi. Mówią, że Bóg dał im wszystko, co potrzebne do życia - mieszkać można i pod gołym niebem; by zabić głód, wystarczy sięgnąć ręką po banana, pomarańczę, mango czy orzechy kokosowe; do okrycia potrzebny jest ...

i fotka
2.jpg
Plik ściągnięto 52 raz(y) 32,92 KB

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, ze Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści......

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 719 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Wysłany: 2008-08-01, 10:15   

angik1683, jak z bajki <dreams> zdjęcie mówi samo za siebie :-)

asia21_87 

Informacje:
Dołączyła 227 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-01, 10:31   

Ania, piekna ta wyspa <zakochany> oby udały sie wam wasze plany

Dalia 

Informacje:
Dołączyła 159 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Stan: szczęśliwie zakochana <3
Partner: Kochany Fafulek :*
Wysłany: 2008-08-01, 12:23   

angik1683, moja siostra była na Dominikanie i była bardzo zadowolona z pobytu na tej wyspie.
Widziałam fotki, filmiki - robią wrażenie.
Jak tam pojedziesz, pewnie powiesz tak samo - oby się udało, życzę szczęścia i udanego urlopu.

Ja w przyszłą sobotę tj. 9 sierpnia - jadę na tydzień do Zakopanego.
W sumie dawno nie byłam, więc chciałabym sobie odświeżyć wspomnienia, zakątki, trochę odpocząć i pobyć ze swoim boy'em.
Mam nadzieję, że do tego czasu pogoda się utrzyma, dzięki czemu wyjdą super foty, no i się trochę podrepta ;-)
Oby się udało ufff...

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 274 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-01, 13:14   

Dalia napisał/a:
Ja w przyszłą sobotę tj. 9 sierpnia - jadę na tydzień do Zakopanego

ja też w tym czasie się na Zakopiec wybieram :mrgreen:
moje Tatry kochane <serducho>

Odpowiedz do tematu