Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 4389 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-18, 09:23
My tez niby nie mamy i nic wielkiego sie nie szykuje
jak na razie szkoda mi wydac duzo sianka na zagranice wie prawdopodobnie pojedziemy na tydzien nad nasze morze i tyle
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-06-19, 09:29
A ja jakieś te wakacje takie w biegu będą
Najpierw jeden i drugi ślub. Później rodzice z Madzią i szwagrem jadą do Włoch, a ja zostaję w domku z pieskiem no ale może gdzieś na tydzień się z nią pojedzie do jakiegoś domku, żeby całe 3 tygodnie nie siedzieć w W-chu, może też uda mi się z nią pojechać na kilka dni do Wrocka ogólnie tego czasu boję się najbardziej, bo nikogo w w-chu nie będzie i będę musiała się czymś zająć a jednocześnie będę uwiązana pieskiem
a później sierpień to na pewno jakieś wczasy... zastanawiam się nad Egiptem albo Hiszpanią, ale raczej bardziej się zbliżam myślą do Hiszpanii ale zobaczymy co będzie możliwe, bo to na jakieś last minute... a później wracam do Wrocka i szukam pracy
no to w zasadzie Ania już napisała o moich planach, dwa wesela tydzień w tydzień, potem zmiana - miała być Chorwacja, będą Włochy przyczepa, namiot, świeże powietrze potem jeszcze jedno wesele i póki co tyle
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 193 dni temu Posty: 858 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-06-19, 12:18
Ja póki co mam zaplnowany wyjazd na trzy dni pod namiot w lipcu, a potem w sierpniu jeszcze nie wiem to wszystko zależy... jak się uda to może tak jak ania jakies last minute do chorwacji albo po prostu jakieś wycieczki na 3, 4 dniowe po Polsce W sumie obie propozycje mi odpowiadają
My chcieliśmy polecieć sobie gdzieś dalej na wakacje ale zupełnie nie wiem jakie biuro podrózy wybrac Moze któraś z Was ma sprawdzone ?
Kociak może Ty cos podpowiesz skoro się gdzieś wybierasz
Informacje: Dołączyła 154 dni temu Posty: 31 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Klaudia
Wzrost: 167
Włosy: czarne
Stan: panna
Partner: L.
Wysłany: 2008-07-03, 23:28
A ja w tym roku do ostatniej chwili poluję na jakąś last minutkę. Planuję polecieć sobie na Rodos lub do Turcji w okolicach 30 lipca i mam nadzieję coś wyhaczyc Juz nie mogę się doczekac!!! A tu jeszcze 4 tygodni pracy dzien po dniu bo kolezanka na urlopie Ale za to wakacje lepiej smakowały będą
kurde a ja nie wiem czy z naszych planów coś będzie...
może jak dostanę jakąś normalną pracę to gdzieś pojedziemy na weekend
a tak to nie wiem już sama....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-04, 11:46
cerrata napisał/a:
a tak miało być fajnie
moze jeszcze sie uda
ja juz czekam na to nasze wesele... a pozniej jakas podroz poslubna i robienie dzieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum