Informacje: Dołączyła 193 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-10, 01:56
wakacje a co to takiego?????
Moze nad ocean sie kiedys wybierzemy w lato i tyle w tym roku moj R sobie zrobil wakacje i sam sobie leci do polski na wielkanoc wiec juz my mozemy sobie pomazyc o wakacjach!
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 96 dni temu Posty: 674 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-06-17, 16:34
Hallo!
Wakacje się zbliżają wielkimi krokami - pora odświeżyć temat, co?
No to jakie macie plany, dokąd jedziecie, albo gdzie byście chciały pojechać?
Jeśli o mnie chodzi, to jeszcze nie wiem...
To znaczy chcemy pojechać z dziewczynami na kilka dni pod namiot, nad jakieś jeziorko...jeszcze nasze dzieciaki nie były na takim biwaku...
Zaczęłam kompletować sprzęt, jest już namiot, materace, śpiwory i jakieś pierdółki...
Także na bank namiot, a co dalej?
A, no i jakiś wypad tylko we dwoje na weekend, np promem do Szwecji.
Nie tyle we dwoje, ile ze znajomymi, ale bez dzieci... Marzę o kilku dniach bez " Mamoooo!!!!"
Wysłany: 2008-06-17, 16:56
No ba, ja też zazdroszczę....
My w maju mieliśmy być w Hiszpanii na tydzień...wszystko załatwione, bilety, miejsce, opieka do dzieci...no i oczywiście tydzień przed wyjazdem moje córki obie sie rozchorowały, no i wiadomo, że nie pojechaliśmy...
Dodam, że jestem z moimi dziećmi u lekarza góra raz w roku, bo w ogóle nie chorują...
Cud, że udało nam się załatwić sprawę biletów i nie byliśmy stratni...
Ale wracając do tematu, to marzę o wyjeździe do ciepłych krajów, ale to dopiero będzie możliwe jak moje dzieci skończą gdzieś...14 lat, czyli za ok.10 lat...bomba!
Wysłany: 2008-06-17, 17:33
Bo na taki wyjazd to lepiej we dwoje bez dzieciaków - to raz.
A dwa - jak już wyżej pisałam i jak znam moje dzieci, to na kilka dni przed wyjazdem znowu coś odwalą
Wysłany: 2008-06-17, 17:37
No bo jak teraz mają 11 i 4 to nie zostawisz pod opieką np babci jak są chore, a jak będą miały 21 i 14 to będą miały nakichane na rodziców i nie będą tęsknić tylko prosić żebyśmy pojechali...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum