Ja na wakacje nigdzie nie jadę....
Ale potem do Włoch jedziemy we wrześniu czy październiku No ale to ma być wycieczka szkolna. Miała być zrealizowana w maju, ale tam paru nie pasowało :]
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-27, 18:07
a ja w polowie sierpnia jade w gory do Dusznik a pozniej na kilka dni do czech to taka podroz zaplanowana a reszte to pokaze czas
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
a ja teraz już wiem, że jedziemy do Dziwnówka mieścina malutka, 3 ulice chyba, ale jakoś nas w tym roku nie ciągnie do większego i głośniejszego miasta, trochę spokoju się przyda wyjazd już w piątek 10 sierpnia
My przez ostatnie lata planowaliśmy wczasy nad naszym Bałtykiem ,zaliczki już w kwietniu wysyłaliśmy,doczekać się nie mogliśmy a potem jak termin przyszedł to pogoda do była. W tamtym roku nie planowaliśmy. Spontanicznie wyjechaliśmy w góry. Pogoda była piękna,kwatere zawsze można znaleść .................... I w tym roku też nie planujemy wcześniej.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-08, 21:55
oo Chorwacja... nigdy nie byłam
Ja to w ogóle nie wiem kiedy pojadę sobie na takie wymarzone wakacje
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 11:36
Hmm, ja jeszcze nie mam planów... Chciałabym iść do pracy i dopiero potem będę myślała o jakimś wyjeździe, bo najpierw muszę zarobić A potem się pomyśli... ale pewnie, jeśli w ogóle wyjedziemy, to gdzieś w Polsce...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 273 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-09, 16:22
A ja na wakacje to napewno odwiedzę całą rodzinke kochaną w Polsce (strasznie już tęsknię) i zależnie ile dni będę miała urlopu to może choć na parę dni uda się nam z R wyskoczyć nad morze... (chyba, że wypali nam ze ślubem to wtedy całkowieta zmiana planów będzie- ale narazie nie było nawet zaręczyn, tylko jakies tam rozmowy, więc ja zakładam, że te wakacje jednak odpadną...) Ogólnie to bardzo bym chciała zapisać się w wakacje na paintballa
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 18:23
no ja takiego plana mam ( tzn nie mam ale mam ) ze jak bedziemy ( jesli sie wybierzemy) wracac juz to ja sie po drodze zaczepie i zgubie mym friendom hyhyhy tak np w Rudzie bym sie zgubiła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum