Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 644 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-11, 14:14
Mój tez tak po 20 tyle ze oni narazie tylko cywilny , kościelny będzie w przyszłe wakacje.Poprostu nie chce mieszkac ze swoja ukochaną na "kocią lapę" ztąd najpierw cywilny.
uuuu, to widzę, że sezon slubny dziewczyny będziecie musiały pochwalić się kreacjami na te imprezki my też w sierpniu jedziemy do Łodzi na ślub i przyjęcie weselne do kuzyna
ja na pewno pojadę na kilka dni z rodzicami nad morze. póki co tylko to jest pewne, bo jeszcze nie wiemy co z urlopem Miśka.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 651 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-18, 23:03
a ja sie tak zastanawiam... bo kurcze pamietam, ze w zeszlym roku jak wylatywalismy na Krete, to jak czekalismy na lotnisku to widzialam, ze tam mnostwo jest bardzo tanich ofert ale to juz takich super last-minute, takich na drugi dzien albo jeszcze krocej i kurcze z jednej strony kusi takie cos, zeby spakowac sie, pojechac do stolicy i załapać cos tam, ale z drugiej.... A jak nic ciekawego nie bedzie akurat? to co tam bedziemy kwitneli w tej Warszawie nie wiadomo ile??? Ja to chyba jestem zbyt tchorzliwa
Informacje: Dołączyła 455 dni temu Posty: 63 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 164
Włosy: czarne
Stan: wolna:D
Wysłany: 2007-06-24, 17:54
Hunter Fest:
to taki duzzyyyyy koncert, ma grac ponad 30 kapel!!muzyka - metal i rozne pochodne, glownie ciezka!
ja jade pierwszy raz, ale znajomi ktorzy sie wybieraja jada juz kolejny!i polecaja, oczywscie jesli ktos lubi tego typu klimaty!!
[ Dodano: 2007-06-28, 07:51 ] http://www.joemonster.org...&album&pageID=5
jak zobaczylam ta fotke to nie moglam sie powstrzymac zeby ja pokazac:D z tego powodu chyba nie pojde na urlop;)
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-02-09, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
ja natomiast jutro wyjeżdżam na kolonię do Czarnogóry, po powrocie czeka mnie wycieczka w górską dzicz do domku niedaleko Zakopca i samolot do Koln:P W odwiedziny do cioteczki jadę;P wprost doczekać się nie mogę;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum