Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 475 dni temu Posty: 4635 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-18, 19:44
Ja tak sobie ostatnio myslalam...choc sluby i te inne rzeczy jeszcze pewnie daleko przede mna ale tak mi na mysl przyszlo, ze fajnie gdyby uszyc sukienke taka jak miala mama w tym dniu
Pomysl fajny ale pewnie w sklepach sa teraz tak sliczne stroje czy sukienki, ze nie wiadomo na co sie zdecydowac
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Dołączyła 455 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-18, 22:03
ja też myśle, że sukienka bardziej wskazana chyba wygląda się w niej bardziej elegancko, a ślub cywilny, to jak by nie było bardzo ważny dzień
widziałam różnie ubrane "cywilne panny młode", ale najczęściej miały takie dosyć wypasione kiecki, prawie balowe a myśle, że coś skromniejszego wypada założyć, no chyba, że później szykuje sie jakaś większa imprezka, to można troche zaszaleć
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-18, 22:56
Ja też wybrałabym taka sukieneczkę jasną, do kolanek, taką elegancką ale też "lekką", jak gdzieś znajdę jakieś typy, to wrzucę a napisz jeszcze, czy będziesz brała kiedyś ślub kościelny czy tylko cywilny
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 586 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-19, 08:04
ja brałam tylko ślub cywilny i miałam normalną sukienkę jak do ślubu, chociaż bez udziwnien typu welon , rękawice czy inne choinkowe ozdoby bo to już zupełnie nie pasuje
Jeśli zamierza się brać tylko ślub cywilny to myślę że można zaszaleć i isc w bardziej jak to któraś z was określiła "balowej" kreacji
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 475 dni temu Posty: 4635 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-19, 09:25
Cytat:
Jak macie jakieś ciekawe propozycję to czekam
Ja tak sobie pozwolilam popatrzec
Znalazlam pare ale od razu mowie. Nie sa to ani zadne moje typy ani nie oczekuje roznych komentarzy...ze cos nie wypada na cywilny. Bo cywilny to tez slub i nawet spotkalam sie z opiniami, ze w bialych sunkiach z welonem dziewczyny tez braly.
Ot tak do poogladania.
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 3 raz(y) 35,71 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 6 raz(y) 70,94 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 17,44 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 5 raz(y) 93,84 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 52,04 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 3 raz(y) 200,71 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 52,37 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 137,46 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 5 raz(y) 121,34 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 13 raz(y) 29,08 KB
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum