Informacje: Dołączyła 411 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-10-29, 14:31
Przydadzą mi się inspirację, bo w czerwcu 2008 mam zaproszenie na wesele najlepszej koleżanki i zupełnie nie wiem co sobie uszyć(moja mama jest krawcową, ale szewc bez butów chodzi). I tyle pięknych propozycji a ja dalej nie zdecydowana.
Ale mamy czas...
Informacje: Dołączyła 411 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-10-29, 14:51
Magdaru napisał/a:
martula czasu dużo, to na pewno w końcu na coś się zdecydujesz
Przepraszam wesele w lipcu. Zapomniałabym o tym weselu haha
Niby dużo, ale paradoksalnie to obudzę się pod koniec czerwca i panika, bo nie mam w czym iść.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-29, 20:38
IZUS25, moim zdaniem w Twoim przypadku najlepsza będzie taka sukieneczka koktajlowa, do kolan, kolorek jakiś pastelowy - zależy jakie lubisz i jakie CI pasują. Z takim paseczkiem pod biustem albo w talii niezobowiązująca, niezbyt strojna, ale ładniutka. Jest tu kilka takich wklejonych ale i tak musisz poszukać czegoś na mieście
Macie może jakies rady dla mnie?:DD Ślub cywilny, i bardzo ciiiiiiiiii cichuteńki (tylko we dwoje). Mimo tego, że ni ebędzie wesela ani nawet rodzinnego obiadu, chcę wyglądac poprostu pięknie. Moje wymiary (to tak, żeby łatwiej było Wam coś ewentualnie wymyslic) 161 . 85-68-93.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 378 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-04, 17:24
kamena, nawet jak ma być bardzo cicho to pewnie jakieś zaufane dwie osóbki macie..zawsze to jakoś inaczej.. Chyba bym tak nie chciała z obcymi ludźmi..cywil czy konkordatowy to i tak wielka sprawa.. I nie dziwię się, że chcesz się zrobić na bóstwo
Wiecie sprawa jest nieco skomplikowana. P. jest z innego miasta, więc w moim nikogo nie zna. Ja przez 6 lat byłam poza domem, i kilka miesiecy temu wróciłam do starych pieleszy, w tym czasie znajomości się zatarły. Moje miasto nie jest duże, większośc ze znajomych powyjeżdżała. Owszem, jacys tam pozostali, ale nie bliscy.Poza tym zaraz po, planujemy pójść do hotelu, albo popstrykac zdjęcia i w samotności spędzić ten dzień. Moze później gdzies śmigniemy, cos zrobimy, ale razem, tylko we dwoje. Tego chcemy. No ale, nie o to w tym wszystkim sie rozchodzi, tylko o kieckę:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum