Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-19, 09:33
fakt sukienki są cudne...
ja jednak nie zakladalabym spodni na slub cywilny, tylko wlasnie jakas delikatna sukienke
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-19, 10:43
Mi z tych co wkleiła madzia najbardziej sie na cywilny widzi ta ostatnia z pierwszego postu - jest po prostu cudna ale ja też poszukałam czegoś dla Ciebie, Jewel
Ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się jednak na sukieneczkę Przyszły mąż na pewno chętniej zobaczy Cię w tym ważnym dniu nieco inaczej ubraną niż na co dzień, czyli w spodniach A jeśli chcesz, żeby sukienka nie wyniosła Cię miliony, to kup właśnie taką zwiewną, na pewno jeszcze nie raz będziesz mogła ją ubrać.
A co do cen... Te sukienki, które wkleiłam, jak i zarówno te wklejone przez madzię w większości są z zagranicznych stron i nawet ich nie znajdziesz, ale jeśli coś Ci się spodoba, znajdź dobrą krawcową - takie proste wzory na pewno będzie ona w stanie spokojnie uszyć albo poszukaj czegoś takiego w sklepach w swoim mieście
245_3507_large.jpg tylko może nie zielona ;)
Plik ściągnięto 410 raz(y) 37,12 KB
Opis zdjecia: Pierwsza faworytka (wg mnie)
Plik ściągnięto 3 raz(y) 40,42 KB
Opis zdjecia: Druga faworytka
Plik ściągnięto 5 raz(y) 11,98 KB
Opis zdjecia: albo taka jak miała Tori Spelling :)
Plik ściągnięto 11 raz(y) 34,53 KB
Opis zdjecia: ta bardzo mi pasuje, tylko raczej w którymś z odcieni bielu ją widzę, jakimś ecri albo kości słoniowej :)
ale się zaroiło od kiecek co jedna to piękniejsza Jewel - jeśli w przyszłości nie planujecie ślubu kościelnego - to ja bym troszkę zaszalała może nie aż tak, żeby szyć białą suknię ślubną, ale np. troszkę bardziej wytworną kiecę, maxymalnie elegancką. Mi osobiście b. się podobają typowe koktajlowe sukienki, i taką też możesz spokojnie założyć. To wszystko zależy od tego w czym sama się najlepiej czujesz. Postawiłabym jednak zdecydowanie na sukienkę I jasną. Bo to lato jeszcze Tutaj masz mnóstwo pięknych propzycji A zdolna krawcowa na pewno Ci pięknie uszyje
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-19, 18:04
Hehe, Jewel zamotalysmy ci w glowie
Oczywiscie ubierz sie tak jak tobie pasuje i w czym sie bedziesz dobrze czula.
Czy to skromnie czy nie zalezy od ciebie bo to twoj dzien
Ja bym zaszalala z kreacja
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-19, 19:27
piekne sa te sukienki co jedna to piekniejsza...
ja bym sie nie umiala zdecydowac
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-21, 10:57
Tak to juz jest spodnica i gorset. sliczne.
Ja bede sie wzorowac na takich wlasnie sukieneczkach
Choc kiedys chcialam tez jakis zakiet.
Ale w koncu zobaczylam, ze mozna sie na cywilny bardzo ladnie ubrac i miec piekna sukienke
teraz coraz bardziej popularne jest ubieranie się na cywilny wytworniej niż tylko spodnie z żakietem. i fajnie, że tak jest dzięki temu dziewczyny, które nie mogą lub nie chcą mieć kościelnego, mogą zaszaleć z kreacją
Wysłany: 2007-06-29, 08:32
marget.pl na tej stronie są fajne i niedrogie sukienki (oczywiście na początku www)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 512 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-16, 20:05
ja radze kupic cos co zalozy sie jeszcze, po co kolejna sukienka ktora ma lezec nie potrzebna w szafie, koscielny to koscielny, ale na taka okazje nie ma sensu szalec chyba, ze nie planuje sie koscielnego
Ja brałam ślub w sierpniu. Tylko cywilny. Kupiłam sukienkę z motywem żółtych różyczek i taki sam miałam bukiecik. Wybrałam taką aby można było gdzieś indziej też się w niej pokazać. Teraz służy za letnią sukienkę na jakieś fajne wyjścia.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum