Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-01, 20:57
Jak obserwuję człowieka w garniaku z metra, to nie czuję zapachu, a i też nie zdarzyło mi się widzieć gościa, który miał nieciekawą minę... bo być może się spocił.
No jasne. Tylko ze jak sie rozmawia z taka osoba to rzadko sie zdarza zeby ktos lubil tak chodzic ubrany ale oczywiscie najczesciej praca tego wymaga. No bo oczywiste jest ze domokrazca predzej cos sprzeda jak ma garnitur na sobie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 46 dni temu Posty: 955 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-23, 18:36
magdaaaaa napisał/a:
jesli chodzi o pytanie w czym chodzicie na co dzien???????
jeansy są obowiązkowe. I od zeszłego roku mam hopla na punkcie bluz i kurtek z futerkiem przy kapturze tla mnie boski zestaw <bo na luziku>. Wogóle ostatnio zauważyłam ze w mojej szafie wszystkie swetry i bluzy mają kaptur Do tego i bezrękawnik,i jesionkę i kurtkę zimową mam z futerkiem i wszystkie są w kolorze brąz... <zboczenie? >
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 276 dni temu Posty: 2076 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-10-26, 12:18
Po domku, to stare (ale jare ) jeansy, bluzeczka z dlugim rekawkiem, golfik lub polarek... bo zimno teraz
Do pracy... czarne spodnie w kancik, czarna bluzeczka ... taki wymog
Poza praca, poza domem.... roznie.... glownie zalezy od pogody....
Jesli chodzi o spodnie, to wole kanciki od jeansow... lepiej w nich wygladam, lepiej sie czuje.... Nie pogardze tez spodniczkami, ale ciezko mi dobrac idealnie pasujaca Bluzeczki lubie dopasowane, z dekolcikiem w zywych kolorach.... i takie kupuje Nie lubie ciuchow, butow sportowych....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 46 dni temu Posty: 955 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Partner: <3
Wysłany: 2008-11-03, 12:28
łoj łoj,ja po domku też śmigam w starych jeansach i podkoszulce do pracy w zależności od dniaa na ogół to styl luzny i wygodny <najchętniej>,ale nie raz trzeba suę też zestroić
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 372 dni temu Posty: 2849
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Wysłany: 2008-11-03, 16:34
Po domu spodnie dresowe + podkoszulek. Do pracy juz ladniej i bardziej elegancko z racji ze to urzad taki tez wymog.
A na wypad na miasto - zakupy np. - to jeansy, wygodne obuwie i w droge
_________________ ..... Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Ogolnie to przewaznie elegancja... kolnierzyk spodnie w kant to to co ja lubie najbardziej. Czesto tak chodze do szkoly a w domu to dresiki albo jakies jeansy...:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 66 dni temu Posty: 923 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-11-03, 19:12
Ciemne rurki, kozaczki, tuniczka i szeroki paseczek. Na to czarny płaszczyk i czerwony szaliczek. Jak zimno czerwone skórzane rękawiczki. Ogólnie ubieram się na czarno-czerwono
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 95 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-11-05, 01:39
Ponadczasowe i uniwersalne rurki , jakaś bluzeczka , adidasy albo kozaczki. I zależnie od wybory butów albo bluza ocieplana z kapturem albo kurtka lub płaszczyk.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 83 dni temu Posty: 738 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-11-05, 05:42
Anulka napisał/a:
Ponadczasowe i uniwersalne rurki
Nic mi nawet nie mówcie .. Nosze rozmiar 34/36 wejdę w każde spodnie w rurki też pod warunkiem, że nie wsunę ich na tyłek, jestem tak dupiasta, że muszę sobie odpuścić rurki, w sumie nie płaczę, bo nie muszę inwestować w majty z wkładkami silikonowymi, ale rurki wyglądają czasem fajnie .. Lubię ubierać się przede wszystkim kobieco, lubię spodnie wizytowe, jeansy tak samo trochę z węższymi nogawkami, nie takie szerokie, że zachaczam o nogi. Lubię spódniczki do kolan, lubię takie wdzięczne, kobiece rzeczy, ALE muszą w tym ubraniu być jakieś ' cechy ', które się ładnie wyróżniają, nie lubię ubrań typu szara myszka, moja mama nazywa to ekstrawagancją. Może coś w tym jest, nie wiem sama. No i po domu zaczęłam chodzić zwykłych jeansach lub dresach, głupio się trochę czuję, ale nie będę chodzić w kiecach po domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum