Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-20, 19:08
na co dzień (po domku) chodzę w spodniach z dresu i jakieś luźnej bluzeczce nie ważny kolor byle była bardzo luźna wręcz workowata bo nienawiedze sprzątać itp. w obcisłych rzeczach bo mnie to dusi od razu.... a po domku jak jestem na studiach (mieszkam wtedy z tomkiem)chodzę już lepiej ubrana bo w jeansach jakieś bardziej dogranej bluzeczce często z dekoldzikiem tak by nawet jak przyjdzie ktoś nie mieć problemów bo do nas często ludzie wpadaj bez zapowiedzi (jak sprzątam to sie przebieram w coś luźniejszego) na uczelnie i imprezy chodzę jeansach i i jakieś bardziej eleganckiej bluzeczce z dekoltem jakimś sweterku coś co było by praktyczne i wygodne
Informacje: Dołączyła 158 dni temu Posty: 275 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-29, 08:33
Ja na co dzień to śmigam w krótkich spodenkach i za duże bluzce... Oczywiście jak jest imprezka, goście to ubieram się ładnie, ale normalnie to nie zwracam uwagi na to, co zakładam, bo zawsze coś sprzątnę lub ugotuję, i szkoda brudzic wyjściowych ciuszków
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-29, 09:14
Mam kilka swoich ulubionych zastawów.
Na I miejscu: dżinsy i jakaś fajna bluzeczka.
Na II : takie teraz są fajne rybaczki luźniejsze z materiału ( nie znam fachowej nazwy) i też jakaś bluzeczka.
Na III: Spódniczka do kolan taka rozkloszowana i też jakaś bluzeczka:p
poprze mój odmienny stan troszkę się zmieniło
dresy jak były spodniami nr 1 w domku, tak dalej są.
ale zawsze nosiłam krótkie, dopasowane T-shirty. teraz zamieniłam je na luźne, dłuższe koszulki z krótkim rękawkiem (mam od mamy). są dla mnie b. wygodne, mięciutka bawełna, zakrywają brzuchol, nie obciskają. ale wczoraj Ania i M. stwierdzili, że jak w piżamie wyglądam ale mam to gdzieś. najważniejsze teraz to czuć się komfortowo! no i na pewno wyglądam w nich lepiej, niż w krótkich topach, a cały goły brzuch na wierzch by wypływał
Informacje: Dołączyła 84 dni temu Posty: 617 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2008-08-31, 18:45
Ja uwielbiam chodzić w T-shir spodnie jeans lub ewentualnie dresy oczywiście tak chodzę po domu. Zazwyczaj jak wychodzę zakładam eleganckie spodnie i stylową bluzkę oczywiście cały ten strój musi być do siebie dopasowany
Ja tam śmigam zawsze na sportowo w domu czy w terenie.
Mój ulubiony zestaw to spodnie dresowe plus bluza z kapturem.
Nie trawie jeansów ostatni raz chyba miałem je przypadkowo ubrane w podstawówce.
Ulubiony kolorek ciuchów oczywiście czarny no i szary.
Pozdrawiam
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
A ja oczywiscie dzinsy i jakis t - shirt albo koszulka ale ostatnio tez bojowki kupilem.
Nie wyobrazam sobie chodzenia w garniturze. Latem w upal to trzeba byc asceta zeby to zalozyc.
Smiesza mnie opinie ze facet w garniaku wyglada seksownie, ciekawe czy jak sie przepoci to tez???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum