tak na co dzień chodzę w jeansach, jakaś bluza albo sweterek, koszulka i już
do szkoły bardziej o szczegóły dbam, czyli dopasować kolczyki , torebkę itd
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 303 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 16:32
Na co dzień, w sensie po domu, śmigam w spódniczce i jakiejś bluzeczce..do tego podkolanówki obowiązkowo
A na co dzień, w sensie w ogóle, śmigam najczęściej w jeansach i bluzeczkach, czasem sweterek, rzadko golf
Informacje: Dołączyła 253 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 03:24
na co dzien do roboty - jensy i sweter , bluzka
na co dzien po domu - spodnie dresowe, i bluza do wsciekania sie z mala to jest najwygodniejszy stroj po domu
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 113 dni temu Posty: 49
Profil: Imię: Agata
Włosy: blond
Wysłany: 2008-05-18, 20:03
ja rurki bluza bluzka i juz baletki i tyle
w lato czasami krotkie spodenki czy miniowka i legginsy sie zdarzy
a po domu jakies spodnie dresowe zwyczajna bluzka byle wygodnie dzinsy w domu odpadaja
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-19, 12:49
no codzien po domu to zazwyczaj biegam w jakies koszulce i spodniach dresowych albo w bojowkach ,latem krotkie spodenki i bluzeczka na ramiaczkach
a do pracy bardziej elegancko musze,wiec zazwyczaj spodnie na kant i jakis sweterak lub elegantsza bluzka
w weekendy lubie sie odstroic
Wysłany: 2008-05-19, 19:10
ja w domku chodzę w czymś luźnym np, spodenki jakieś dłuższe czy legginsy i koszulkę, a jak gdzieś wychodzę to wiadomo trzeba sie ubrac ... ale nie mam takie swojego ulubionego stroju wyjściowego lubię elegancko i czasem na sportowo lubię też dżinsy i fajne sweterki
Ja różnie - co mi w duszy zagra. Lubię spodnie w kant i obcas nawet bardzo wysoki (bardziej cenię koturny co prawda od szpilek), innego spodnie na pograniczu jeansów i kantów czyli jakieś szmaciaki ale nie dresy (najlepiej proste lub rozszerzane - co wydłuża i wyszczupla nogi), ale też jakieś półbuty na obcasiku, ale glanami też nie gardzę do jeansów czy sztruksów i bluzeczki półdopasowanej (żadnych worków po pyrach). No ale w sukienkę też się ubiorę i też wiem jak w niej chodzic (czasem niektórym trudno się przestawic ze spodni na kieckę - specyficzny żołnierski chód.)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 137 dni temu Posty: 1163
Profil: Włosy: randomowy)
Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-08-06, 22:03
Zauwazylam ze ostatnio jakos nie mam gustu do ubierania.. Jakos masakrycznie sie we wszystkim czuje.. Zreszta mam tyle stresu ze az tak sie na tym nie skupiam... Ale nie chce zeby moj Mis mnie taka ogladal...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 193 dni temu Posty: 858 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-08-19, 19:41
ja mam osobno ciuchy w domu i osobno ciuchy na polko
staram się nie zakładac generalnie obcisłych rzeczy bo strasznie źle się w nich czuję więc generalnie są to dżinsy i jakaś bluzeczka zwykła, czasem spódniczka lub sukienka
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 44 dni temu Posty: 95
Profil: Wzrost: 169cm
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-20, 10:12
Zawsze chodzę w tym w czym mi wygodnie:)Elegancko chodzę tylko na jakieś imprezy.Tak na codzień na dole:) chodzę w spódniczkach,biodrówkach,rurkach i do tego balerinki,klapki,japonki(na obcasie rzadko tylko na egzaminy,imprezy,ważne spotkania),a na górze to jakieś różne bluzeczki,sweterki itp.:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum