Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 20:07
u mnie w szkole sie śmieją że wiedzą że to ja ide bo zawsze stukam obcasami,z tego wynika że jestem uzależniona od szpilek i faktycie żadko nosze płaskie butki,taka jestem troche laluniowa chociaz czasami wskakuje w dresik,hehe jak Paris dresiara.kobieta zmienną jest
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 225 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-12, 15:47
anusek: ja zawsze podziwialam osoby ktore 'zawsze' chodza w szpilkach...:)) za to ze daja rade.. no a jesli do tego elegancko sa ubrane i uczesane i umalowane dokladnie to tym bardziej podziwiam za wczesne wstawanie i cierpliwosc... mi tego zawsz ebrakowalo:)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 15:58
Martha ja potrafie sie ubrac,umalowac i uczesac w 20 minut lata wprawy co do szpilek,to nie zawsze ale bardzo często,teraz to już nawet stopy mnie nie bolą,mało mam płaskich butków,no i mała jestem to sobie zawsze dodam kilka cm
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 225 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-12, 16:03
anusek napisał/a:
Martha ja potrafie sie ubrac,umalowac i uczesac w 20 minut lata wprawy co do szpilek,to nie zawsze ale bardzo często,teraz to już nawet stopy mnie nie bolą,mało mam płaskich butków,no i mała jestem to sobie zawsze dodam kilka cm
lata wpraw?:))) hihih to stara dupa widze jestes:P
mimo wszystko jestem pelna podziwu.. ja uwielbiam obcasy ale na b wysokim obcasie a maszerowanie na drugi koniec miasta i zalatwianie czegos...coz.. na imprezy jak najbardziej..ale jednak na codzien cos plaskiego.:)
ja też nie wyobrażam sobie żebym wyszła z domu nieumalowana czy z nieułożonymi włosami (nawet związanymi w kitke). adidaski mam jedne do dresiku i na siłownie uwielbiam szpilki!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 273 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 16:11
Cytat:
ja też nie wyobrażam sobie żebym wyszła z domu nieumalowana czy z nieułożonymi włosami (nawet związanymi w kitke). adidaski mam jedne do dresiku i na siłownie uwielbiam szpilki!
Wysłany: 2008-02-12, 16:17
hehe no to same lalunie w szpileczkach a nieumalowana to czasami wychodze,żadko ale jednak.nie wyglądam źle ubieram sie różnie ale zawsze lubie miec jakieś fajne dodatki,torba,kolczyki,okulary,zegarek.
eee... po domu to śmigam w tym co mi sie akurat wyciągnie z szafy. ważne żeby wygodnie było. a że mój synek jest malutki to przy okazji zawsze ubrudzona chodze
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 10:23
chodzę w tym co wygodne dla mnie
najczęściej są to jeansy jakieś przetarte troszkę, jakaś fajna bluza, modny sweterek-tunika, kozaczki lub adidaśki no i jakieś dodatki : kolczyki,łańcuszki,paski, torebki to od stroju zależy jakie. lubię chodzić ubrana w ciepłe kolorki, lubię też brązy,szarości,beże,biel i czerń.
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 277 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-17, 13:37
No ja to raczej na sportowo zawsze sie ubieram. Adidaski, jeansy(najczęściej zwężane na dole), bluzeczki, sweterki, bluzy hmmm. Legginsy tez lubię... Choć przyznaję, że czasem mam ochote wyskoczyc gdzieś w szpileczkach i wtedy czuje się jakos bardziej kobieco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum