Ja zazwyczaj noszę ciemne jeansy, t-shirty i żakiety. Buty na obcasie dodają mi elegancji, płaskie balerinki styl sportowy. Strój uniwersalny. Dobry i do pracy i na spacer. Lubię brązy, szarości, czerń i biel oraz wszelkie dodatki (ale z umiarem).
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 303 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-18, 09:45
Do pracy-elegancko (taki zawód)
Po domu - spodnie z polara i bluzka
W weekendy - stój sportowy ( do jazdy na rowerze, rolakach i aby odpocząć od eleganckich strojów do pracy)
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 432 dni temu Posty: 4051 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 09:49
Ja zazwyczaj chodzę luzacko. Lubię skóry ( mam spory wybór kolorów ), dzinsy jaśniutkie, kożuszki, buty kowbojki, jakieś z czubami. Rzadko chodzę elegancko bo jakoś sztywno się czuję. W mojej szafie przewaga jest koloru różowego i białego. Teraz przerzuciłam się na brąz i pomarańcz bo na róż nie mogę już patrzeć. No i od zawsze jestem chora na punkcie skóry z Pythona
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 302 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-18, 10:53
ja uwielbiam wszelkie brazy, beze i zielenie czasem moze byc bialy, lub blekitny. na codzien po domu to chyba jak wiekszosc lubie pokoszlki, luzne sweterki, dresiki i czasem dzinsy, ale to takie moje stare i ulubione, juz sporo zniszczone
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 306 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-10-23, 08:24
Chodzę w tym w czym dobrze się czuję, czyli bardziej sportowo niż elegancko. Tzn. dżinsy+bluzeczka+sweterek lub żakiecik do tego albo zwykłe adidasy lub buty na płaskim. bardzo mi się podobają obcasy,ale jakoś nie czuje się w nich dobrze i chyba daleko bym w nich nie zaszła. Mało mam spódnic i sukienek. W szafie wisi także kilka bluzek koszulowych.
Mam dwa komplety żakiet + spodnie w kant, ale to na jakieś wyjątkowe okazje.
Po domu śmigam w spodniach dresowych lub jakiś starych do tego bluza polarowa lub zwykła sportowa. No niestety z moimi psami za długo czysta nie chodzę, więc takich codziennych rzeczy mniej szkoda.
W lecie w domu latam w spodenkach i koszulce. W lecie preferuję japonki jako najwygodniejsze buty.
A kolory, hmmm różnie. Mam zarówno zielone jak i brązowe, białe kilka czarnych, różowe, niebieską. Sweterki czerwone, kremowe. No różnie, jak zobaczę jakiś ciuszek i mi się spodoba to go po prostu biorę. A później kombinuję bo mi nic do niego nie pasuje
Moje ulubione kolory ubrań to: biel,czarny,brąz,zieleń i takich mam najwięcej. Na codzień nosze dzinsy i sportowe bluzeczki lub t-shirty.Lubię też bojówki i sportowe spódniczki. Zimą uwielbiam ciepłe,mięciutkie sweterki Gdy trzeba to ubieram się elegancko,spódniczka i koszulowa bluzeczka lub kostiumik ze spodniami.
Eee ja tam roznie,ale nie lubie zbyt elegancko,kiecki odpadaja-chyba,ze jest lato to wskocze w sukienke przewiewna
W domu chodze w dresach i koszulce,czasem caly dzien w pizamie przechodze
A tak na wyjscie to spodnie i jakas bluzeczka i adidaski jak wychodze gdzies z mezem to wtedy sie odwale,,ostatnio nawet na zakupy chodzimy razem w dresach
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4449
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 21:23
Magdaru, wlasnie ja to jestem taka, ze sama musze dojsc do tego ze cos jest fajne. Jak tu przyjechalam to doslownie sie za glowe lapalam...calkiem inne "trendy" itd.
wierz mi...szwedki dziwnie sie ubieraja...niektore w ogole dobrego smaku nie maja a niczym sie nie przejmuja:D teraz po kilku latach chyba zaczynam dostrzegac i inaczej patrze na tutejsze ciuszki w sklepach wiecej juz mi sie "podoba" a to dobrze bo nie bede musiala sie co wakacje zaopatrywac w ciuchy w PL
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum