Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 384
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-10-12, 22:52
Oczywiście w czym czuję się dobrze i w czym jest mi wygodnie. Najczęściej są to dżinsy, choć latem o nich zapominam i noszę przede wszystkim sukienki i spódnice Uwielbiam je, tak samo jak Kuba
Do spodni sweter lub koszulki. Do każdego stroju dobieram oczywiście korale- moją miłość No i chyba jednak częściej adidki niż szpilki
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 383 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-10-13, 07:55
a ja po mieszkaniu uwielbiam biegać w koszulkach mojego mężusia a poza tym no właśnie uświadomiłam sobie, że chodzę przedewszystkim w spodniach dżinsowych- ja nie mam spódniczek no dwie - dżinsowe, krótkie . Buty, tylko obcasy, przedewszystkim w szpic, a na góre- teraz to jakiś mięciutki sweterek, lubie dekolty w tzw. serek.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-13, 09:56
a macie jakieś ulubione wzory czy kolory? ja kiedyś kupowałam dużo krzykliwych rzeczy - w różnorakie wzory, panterki, z czymś ciekawym czy wyróżniającym. Teraz stawiam na klasykę, lubię jednokolorowe ciuszki, chociaż czasami jak rzuci mi się w oczy coś ciekawego, to oczywiście kupuję
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-10-13, 10:53
tradycyjnie stawilam na czern, ale zaczełam miec fioła na punkcie niebieskich rzeczy, nawet nie wiem jaki to kolor- moze cos z blekitem albo morskim. wzortkow nie lubie, na codzien raczej nosze rzeczy jednokolorowe, gładkie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 333 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-13, 14:35
niki napisał/a:
tradycyjnie stawilam na czern, ale zaczełam miec fioła na punkcie niebieskich rzeczy, nawet nie wiem jaki to kolor- moze cos z blekitem albo morskim. wzortkow nie lubie, na codzien raczej nosze rzeczy jednokolorowe, gładkie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-13, 17:49
Ja właśnie zajrzałam do swojej szafy z ubraniami i... przeważają w nim ubrania w kolorze niebieskim (różne odcienie)
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ja bardzo lubię jasne kolory. Nie znoszę czerni.
A na co dzień ubieram jeansy, albo spodnie z materiału, bluzki, sweterki, koszule. Nie lubię stylu sportowego, żadnych dresów, ewentualnie jeansy, bluza i adidasy, jeśli chcę wyskoczyć na szybkie zakupy, albo na spacer z Alą koło domu. Ale raczej preferuję styl bardziej elegancki i wygodny zarazem
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 383 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-10-13, 20:42
no nie nie dość, że same dżiny w szafie, to bluzeczki albo czarne, albo białe ewentualnie jakieś brązowe no pałęta się tam jeszcze jeden turkusowy i szary sweterek- oba z kaszmiru, no i krwisto czerwony półgolfik, ale poza tym to strasznie monotonne te moje ciuchy- trzeba coś dokupić- może coś fioletowego
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-14, 09:02
hahahaha a ja szaleje na punkcie czerni, brązów, zgniłej lub ciemnej zieleni itp ale jak poczuje wiosne to wszystkie kolory teczy hahahahaha nawet takie oczy wybijajace
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 644 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-14, 19:16
U mnie głowne kolory to czerń i mocna czerwień uwielbiam te kolorki i do tego ze dwie biale na jakieś wyjście w gości wzorków nie lubię wolę jednokolorowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum