Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
w czym chodzicie na co dzien???????
Autor Wiadomość
tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 94 dni temu

Profil:
Imię: Doti ;)
Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-05, 20:10   

zakupiłam ostatnio jedną pare rurek i są całkiem całkiem

REKLAMA

maartekkk 
?... !!

Informacje:
Dołączyła 131 dni temu

Profil:
Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-10, 08:20   

Ja sie w rurkach dobrze czuje, Tomciowi sie podobam a mama caly czas mowi mi, ze mam za wielki tylek na takie spodnie... :-/ moze i tak jest, ale nie zrezygnuje z wygody dla widzimisie osob, ktorym sie nie podobam... ogolnie na coddzien wygodne jeansy, sportowe buciki/glany, tshirty, bluzy... czasem lubie sie ubrac mniej wygodnie - ale kobieco;) wtedy obcasik wysoki(komlpeks nizszosci:P), spodnie w kant przed kolanko badz dlugie, baaardzo rzadko spodnice, jakas elegancka bluzeczka ;-)

Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.

Miss G 
Hedonistka 100%

Informacje:
Dołączyła 319 dni temu

Profil:
Wzrost: 160
Włosy: brąz
Nastrój:
glodna

Wysłany: 2008-11-10, 19:07   

Po domu chodzę w starych dżinsach i bluzach, a na ulicę to hmm mało się mój strój różni od domowego [z tą różnicą że to już nie starocie paskudne], też dżinsy i bluzy, a pod spód jakieś koszulki czy topy. A buty adidasy.

maartekkk 
?... !!

Informacje:
Dołączyła 131 dni temu

Profil:
Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-10, 19:58   

A jezeli chodze po domu, ze nikt mnie procz domownikow nie widzi - jakies dresy i moje zaje##ste kapciochy:D

Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.

Roxi 
grypowa...

Informacje:
Dołączyła 114 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Partner: mr. D.
Nastrój:
chora

Wysłany: 2008-11-12, 16:21   

Ja kiedyś byłąm tramkarą, teraz czasem jak mi przyjdzie ochota to wkłądam takie buty, natomiast teraz na codzień chodzę w kozaczkach (uwielbiam kozaki, bardzo dobrze się czuję w takim obuwiu) lub balerinki, albo półbuty na obcasie. Jeśli chodzi o dół, to uwielbiam rurki, dla mnie to jest najlepszy krój, bo jestem wysoka i szczupła, ale o dziwo w takich spodniach nie wyglądam chudo. W rozszerzanych zawsze wyglądałąm jak patyczak ;-) A na górę lubię nosić bluzki koszulowe, lub dopasowe sweterki. Bardzo lubię nosić też spodniczki i spodenki. Lubię też dodatki takie jak długie kolczyki, korale.

Lolka000 
Indywidualistka...;)

Informacje:
Dołączyła 175 dni temu

Profil:
Wzrost: malutka :)
Stan: zakochana;)
Partner: Bartek
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-16, 16:39   

ja tam na co dzień to ubieram dżinsy lub spódniczki i różnego rodzaju bluzki, bluzy, swetry:P do tego adidaski lub kozaczki, w balerinki też wskoczę chętnie ale to do rurek lub spódnicy;) a jak się bardziej stroję to już kombinacje się zaczynają... lubię sukienki, obcasiki, bluzki z dekoltami itp:P... ostatnio kupiłam sobie zajebiaszczy dłuugii sweterek... taki do leginsów bardzo lubię go nosić i do tego kozaczki jeszcze:D :mrgreen: :mrgreen:

"Kiedy patrzyłam na mojego Anioła serce rozsadzała mi czułość..."

kasia.kasia 

Informacje:
Dołączyła 53 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-11-17, 11:30   

Ja tam na codzień ubieram skórzaną spódnicę do pracy ale mój mąż nie za bardzo zaakceptował ten ubiór czasami też chodzę w spodniach dżinsowych ale już rzadziej.

Odpowiedz do tematu