zakupiłam ostatnio jedną pare rurek i są całkiem całkiem
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 131 dni temu Posty: 651 Skąd: Tu! =)
Profil: Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-10, 08:20
Ja sie w rurkach dobrze czuje, Tomciowi sie podobam a mama caly czas mowi mi, ze mam za wielki tylek na takie spodnie... moze i tak jest, ale nie zrezygnuje z wygody dla widzimisie osob, ktorym sie nie podobam... ogolnie na coddzien wygodne jeansy, sportowe buciki/glany, tshirty, bluzy... czasem lubie sie ubrac mniej wygodnie - ale kobieco;) wtedy obcasik wysoki(komlpeks nizszosci:P), spodnie w kant przed kolanko badz dlugie, baaardzo rzadko spodnice, jakas elegancka bluzeczka
Włosy: brąz
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-10, 19:07
Po domu chodzę w starych dżinsach i bluzach, a na ulicę to hmm mało się mój strój różni od domowego [z tą różnicą że to już nie starocie paskudne], też dżinsy i bluzy, a pod spód jakieś koszulki czy topy. A buty adidasy.
_________________ "Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 114 dni temu Posty: 1291 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-12, 16:21
Ja kiedyś byłąm tramkarą, teraz czasem jak mi przyjdzie ochota to wkłądam takie buty, natomiast teraz na codzień chodzę w kozaczkach (uwielbiam kozaki, bardzo dobrze się czuję w takim obuwiu) lub balerinki, albo półbuty na obcasie. Jeśli chodzi o dół, to uwielbiam rurki, dla mnie to jest najlepszy krój, bo jestem wysoka i szczupła, ale o dziwo w takich spodniach nie wyglądam chudo. W rozszerzanych zawsze wyglądałąm jak patyczak A na górę lubię nosić bluzki koszulowe, lub dopasowe sweterki. Bardzo lubię nosić też spodniczki i spodenki. Lubię też dodatki takie jak długie kolczyki, korale.
ja tam na co dzień to ubieram dżinsy lub spódniczki i różnego rodzaju bluzki, bluzy, swetry:P do tego adidaski lub kozaczki, w balerinki też wskoczę chętnie ale to do rurek lub spódnicy;) a jak się bardziej stroję to już kombinacje się zaczynają... lubię sukienki, obcasiki, bluzki z dekoltami itp:P... ostatnio kupiłam sobie zajebiaszczy dłuugii sweterek... taki do leginsów bardzo lubię go nosić i do tego kozaczki jeszcze:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum