Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 13:46 Victoria Beckham
hmmm co o niej sadzice ja to nie wiem...była ładna....teraz niby tez jest ma ładną twarz ale jakas taka ..plastykowa jest jak barbie....prawie nigdy sie nie uśmiecha, a jesli juz to trudno wyczuc czy to usmiech czy coś miedzy zebami znalazła i sie krzywi.....noo i te jej cycki nikt mi nie wmówi ze jej własne no ale nie o to juz chodzi...jakies dziwne są
a jakie jest wasze zdanie
z4741179G.jpg
Plik ściągnięto 182 raz(y) 21,57 KB
z4722843G.jpg Tu też się uśmiecha ( a przynajmniej tak mi się wydaje :P)
Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 14:02
Na upartego na drugiej fotce od góry można się doszukać uśmiechu... Ale to fakt, ona nigdy się nie uśmiecha chyba tak naprawdę Ja to ją lubiłam, jak w wieku ok.8-10 lat byłam fanką Spice Girls
A teraz to jest mi po prostu obojętna
Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 14:08
ja to po oczach bardziej niz po ustach poznaje czy ona sie smieje czy nie ...musi byc albo bardzo nieszczesliwa, albo sztuczna...albo jest ofiarą slepego chirurga plastycznego ktory jej jakis nerw podciął i po prostu nie jest w stanie bardziej sie usmiechnąć hyhyhy ( nieee wtedy twarz by jej wisiała.....) a moze silikon pod skóra jej zaschnął
ja osobiscie nic do niej nie mam ...tylko tak ogladajac ja w necie zauwazyłam po prostu ze wszedzie wyglada tak samo...dziwnie
Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 17:45
no ale ja nie oczekuje ze bedzie rechotac jak gupia ( Dodzia ma fajowy smiech ) ale zeby niech chociaz pokaze...albo lekko kacik ust podniesie ( byle mocniej niz na 2 fotce...ja dale twierdze ze miedzy zebami cos tam znalazła...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum