Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 158 dni temu Posty: 279
Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-10-14, 13:05
wydaje mi sie mało sympatyczna ale nie ma co oceniac ksiązki po okładce byc moze ma powody by nie cieszyc sie cały czas a byc moze to egoistyczna snobka nie mam pojecia ale podoba mi sie jej styl
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 46 dni temu Posty: 955 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-30, 19:43
rżnie wielką damę,myślał by kto,ani urody ani talentu...tylko męza ma niczego sobie ale i tak ją ładuje w bambuko
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-30, 21:34
tanika_aha napisał/a:
rżnie wielką damę,myślał by kto,ani urody ani talentu...tylko męza ma niczego sobie ale i tak ją ładuje w bambuko
he he he,mam o niej bardzo podobne zdanie
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-11-03, 21:12
straszny suchmielec
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-03, 21:32
tyle że ona kiedyś miała paskudne zęby i nadwage (moim zdaniem wyglądała naprawde fajnie ) i jak poszła do zespołu to kazali jej chudnąć i się wszyscy z niej nabijali (to tam w tej branży straszny kult ciała). a teraz mimo że zęby ma idealnie zrobione nadal nie lubi się uśmiechać (co zresztą widać) i dlatego też strasznie boi się utyć.
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum