Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 18:16
mowiłam ze stare o matko jak ma sie usmiechac tak jak na 1 fotce to niech juz lepiej powazna bedzie jokes sliczna jest ;-)ale cycochy jakby se dziabnęła tak o rozmiar to wyglądałaby jeszcze lepiej i naturalniej (teraz ma za duze ...ale przynajmniej nie utonie )
Profil:
Wysłany: 2007-12-20, 08:23
nieee no ja jej klasy nie odmawiam bo kobitka ją ma naprawdę ( no moze z wyjątkiem fotki z drzewem/krzakiem na głowie ) ale strasznie sie zmieniła...i nie wiem czy na lepsze..nadal jest baaardzo piekna, ale straciła ta swoją naturalną piękność....teraz jest taka plastykowa...sztuczna taka....chociaz nadal piękna
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-12-20, 17:08
eeee no co wy???
Wkleiłam fotkę a wy nic??
To sobowtór Viki http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=1979
myślałam, ze któraś się pozna
nie mówcie, ze podejrzewałyście bo nie uwierzę sama myslalam, ze to prawdziwa Viki
Profil:
Wysłany: 2007-12-20, 17:13
ja nic nie napisałam bo tyz stwierdziłam ze fajna fota i ze Vicki ładnie na niej wyszła ale sztucznie jak zwykle wiec przemilczałam hahahaha
ale podobieństwo uderzające nie domysliłabym sie
[ Dodano: 2007-12-20, 20:10 ]
nooo a tu macie mega wtopę Vicki wyjęła implanty noo i ma ciut przy duzo skóry teraz w niektórych miejscach ta kiecka to nie był dobry pomysł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum