Informacje: Dołączyła 455 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-16, 10:44 Victor Webster
Wzięty model i ostatnio takze aktor moze sie na razie pochwalic tylko epizodami w serialach , ale kazdy od czegos zaczynał Grał wiec w kilku odc "Słonecznego patrolu Hawaii", "Gotowych na Wszystko" i "Mutant X" w którym wcielał sie w jedną z głównych postaci Brennana Mulwraya obdarzonego mocą panowania nad elektrycznością (oglądałam wszystkie odc z 4 serii jakie dotąd wyszły -on jest boooski.. ma taki głęboki sexy głos.... i ciaaaaałooooooo )
[ Dodano: 2007-09-16, 10:45 ]
[ Dodano: 2007-09-16, 10:49 ]
mozliwe ze grał w jeszcze innych filmach lub serialach ja widzialam go w tych tylko
Ma sexy pieprzyk na lewym policzku ..pod oczkiem facet nr3 w moim rankingu
Informacje: Dołączyła 455 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-16, 10:54
kilka smiesznych klipow z jego udziałem (trza najpierw potwierdzic ze jest sie pełnoletnim tzn kliknac w taki cóś )
na tym zabawia sie pdcz sesji fotograficznej z...pania fotograf w wannie pełnej...czegos zielunego
w drugiej czesci gra idiote posuwajacego lase,..i wchodzi jego narzeczona http://www.youtube.com/watch?v=fdNRQ2hPXsc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum