Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 371 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-11, 15:17
Nieuczciwego pana można zapoznać w każdy inny sposób.Internet nie zawsze kogoś dyskwalifikuje.Jest wiele par małżeńskich, które poznały się w ten sposób ale ...uważać trzeba zawsze
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Dorota no ok, jest wiele par poznanych przez internet, ale kurcze dziewczyna która jedzie do faceta tyle kilometrów od domu chybe nie myśli przecież jeśli chciałby się z nią tak bardzo spotkać mógł przyjechać do niej, a nie zaprosił dziewczyne do obcego miasta... ja od razu bym pomyślałam że to jakiś gwałciciel albo nie wiadomo co!!...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 16:27
jeeeetam łod razu gwałciciel czy inny zbrodniciel jesli pisali ze soba jakis ( dłuzszy) czas to nie ma w tym nic dziwnego fakt ze koles sie palantem okazał ale dobrze ze kolezanka zaradna i sie zimna krwia wykazała bo ja to bym mu awanture zrobiła i napewno nie zatrzymała sie w hotelu tylko u niego
Madea .. ale co z tego że ze soba pisali... mógł udawać tym kim jest.. wiele razy się tak zdarzało... a gdyby tak było że chciał tylko żeby mu zaufała żeby późńiej wykorzystać..!! Dziewczyna miała naprawde wielkie szczęście
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum