Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
uważajcie na facetów z sieci
Autor Wiadomość
Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 371 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-11, 15:17   

Nieuczciwego pana można zapoznać w każdy inny sposób.Internet nie zawsze kogoś dyskwalifikuje.Jest wiele par małżeńskich, które poznały się w ten sposób ale ...uważać trzeba zawsze :-)

REKLAMA

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 418 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-10-11, 16:15   

Dorota no ok, jest wiele par poznanych przez internet, ale kurcze dziewczyna która jedzie do faceta tyle kilometrów od domu chybe nie myśli :!: przecież jeśli chciałby się z nią tak bardzo spotkać mógł przyjechać do niej, a nie zaprosił dziewczyne do obcego miasta... ja od razu bym pomyślałam że to jakiś gwałciciel albo nie wiadomo co!!...
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

Madae 

Informacje:
Dołączyła 502 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 16:27   

jeeeetam łod razu gwałciciel czy inny zbrodniciel :P jesli pisali ze soba jakis ( dłuzszy) czas to nie ma w tym nic dziwnego :D fakt ze koles sie palantem okazał :D ale dobrze ze kolezanka zaradna i sie zimna krwia wykazała :P bo ja to bym mu awanture zrobiła :P i napewno nie zatrzymała sie w hotelu :P tylko u niego :P

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 418 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-10-11, 19:50   

Madea .. ale co z tego że ze soba pisali... mógł udawać tym kim jest.. wiele razy się tak zdarzało... a gdyby tak było że chciał tylko żeby mu zaufała żeby późńiej wykorzystać..!! Dziewczyna miała naprawde wielkie szczęście :!:
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

Odpowiedz do tematu