Informacje: Dołączyła 228 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-03, 22:50
he he , to tez bedzie dobry temat , o dodzie juz jest wiec mandarynka tez musi byc
[ Dodano: 2007-10-03, 22:58 ]
tutaj to wymodzila z wlaosami , okropnie wyglada , zreszta dlugo takich krotkich nie miala , w koncu szybko doczepila sobie sztuczne wlosy .
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 64,6 KB
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-04, 09:45
tańczy bardzo ładnie, gorzej ze śpiewaniem
w tych krótkich włosach wyglądała koszmarnie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
też za nią nie przepadam.. o wiele bardziej wole dode... mandaryna śpiewac nie umie.. za ładna to też nie jest... ehmm... i w tańcu nie widze nic szczególnego
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 11:00
powinna byc jeszcze opcja nie wiem w tej sondzie hahahaha ja osobiscie ja lubie nawet spoko babka sie wydaje ale z tym spiewaniem niech na prawde da sobie spokój
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 302 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-04, 15:30
Mi jest obojętna, ładna z niej laska, mam znajoma, ktora jest do niej podobna. Dopóki jej nie słyszę wsjo jest ok Szkoda, ze nie pozostała tylko przy tańcu, niestety Mandarynko, niewiele jest osób, którym wszystko wychodzi Z aktorstwem i śpiewaniem daj se siana
[ Dodano: 2007-10-04, 15:37 ]
A tu dla odmiany kilka ładnych zdjęć Marty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum