Informacje: Dołączyła 309 dni temu Posty: 2924 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-09, 15:30
madzia napisał/a:
LeeLoo, a zlapalas ja za reke? Ja tam nie bronie bo ona mi wisi i powiewa ale to powazne oskarzenia z twojej strony...tym bardziej ze z pewnoscia jej osobiecie nie znasz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-29, 21:33
na tym pierwszym zdjęciu wygląda okropnie...
coś tu śmierdzi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
wiecie co mi tu niczym nie śmierdzi... każdemu sie zdarza przytyć... to co niby do britney też zrobili retusz?? nie wydaje mi się ... wydaje mi sie ze to prawdziwe fotki mandaryny.. nie zawsze gwaizdy są idealne..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 376 dni temu Posty: 7350 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-10-31, 16:52
oj no wiadomo , że nie każdy jest idealny.
Mam wrażenie , że zadaniem niektórych 'gwiazd' jest to, żeby WYGLĄDAŁY i ładnie się uśmiechały.. nie muszą robić nic więcej ...
brzucho ma i tyle. Ciekawe jaką figurę ma fotograf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum