Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-06, 21:31
to kiedyś było w "Uwadze" ja też się wzruszyłam oglądając to
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
A ja jej nie lubię - za to, że na siłę chce zostać wielką gwiazdą i chce robić wszytsko, a niestety nie wszystko potrafi. Zajęłaby się jedną rzeczą, żeby robić to dobrze, a nie.... chce zostać piosenkarką, aktorką, tancerką w jednym i do tego jeszcze sprzedaje swoje życie mediom ( chodzi mi o program ten co im do domu weszli jak jeszcze z Wiśniewskim była)
I może jako kobieta, matka jest całkiem normalna, ale tym dążeniem do wielkiej sławy za wszelką cenę - za to właśnie nie mam do niej szacunku.
Informacje: Dołączyła 278 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-07, 15:03
mandarynie powinno wystarczyc to ze umie tanczyc a nie rwie sie za spiewanie gdzie kompletnie nie ma glosu , robi jakies szopki na koncertach ogolnie robi z siebie pomiewisko , duzo sciaga z dody i probuje sie zachowywac jak doda czasami , dla mnie to mandaryna jest bardziej sztuczna niz doda mimo ze obydwu nie lubie.
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-07, 20:34
LeeLoo napisał/a:
Znam ją na tyle
znasz ją osobiście??
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Rogi mu doprawiła, przespała się z innym facetem, a wtedy Wiśnia się zemścił i wziął się za Anię. A ten reportaż to żenua!!! Michał bardzo kocha swoje dzieci i interesuje się nimi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-10-07, 20:57
LeeLoo, a zlapalas ja za reke? Ja tam nie bronie bo ona mi wisi i powiewa ale to powazne oskarzenia z twojej strony...tym bardziej ze z pewnoscia jej osobiecie nie znasz
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-07, 21:11
Łoł, LeeLoo, tak mówisz, jakbyś faktycznie znała ich wszystkich osobiście... Ja tam nie wiem, nigdy się tym aż tak nie interesowałam. Co do samej Mandaryny, to ani mnie ona ziębi ani grzeje - super tańczy, niech przy tym zostanie i nie śpiewa A poza tym, to naprawdę nic do niej nie mam, bo nie ma powodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum