Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 385 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 16:33
Nie trawię jej, mało tego ja tej klientki od samego początku nienawidziłam(jak tylko była jeszcze zwykła tańcereczką szmateczką w zespole Wiśniewskiego)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 385 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 16:41
No cóż ona zawsze była dla mnie takim szmaciskiem, a jak już widziałam w Jestem jaki jestem, że w ciąży pai i pije alkohol, to aż się we mnie zagotowało
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 489 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-04, 18:23
mnie sie nie podoba ;p te włosyyy.... blee
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 475 dni temu Posty: 10687 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 18:53
ej a oglądała kiedyś któraś z was jakiś jej występ.. kurde ja nie pamiętam gdzie to było.. na jakimś festiwalu.. i on miała COŚ na głowie.. wyglądała jak z miotłą...
mnie zastanawia coo to było?!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 489 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-04, 18:56
aaa taaa taki mop
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-10-04, 19:12
co jak co, ale brzuch ma zajebisty
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 635 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-10-04, 21:11
a mi jej szkoda
kiedys myslalam ze to taka pusta lala, a teraz wydaje mi sie ze ostro wisnia nia dyrygowala
i chyba jest fajna jako babka, choc spiewac zdecydowanie nie powinna
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 508 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-10-04, 22:37
a ja lubię i szanuje a za co ?
bo nie robi z siebie śmiecia jak doda.. ma rodzinę i jest naturalna.. głosu może nie ma ale fajne ma kawałki, nie wszystkie...
jeśli mam wybierać doda czy mandaryna
ZDECYDOWANIE MANDARYNA!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 500 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 23:22
Jeśli miałabym wybrać pomiędzy Doda a Mandaryną to wolę tą drugą. Po pierwsze kobiecie nie przewróciło się aż tak w głowie, przynajmniej ja nie zauważyłam- jest w miarę skromna. Po drugie w wywiadach mówi w miarę do rzeczy a nie jak Doda gada trzy po trzy. W dodatku szkoda mi jej, że zadała się z takim świrem jak Wiśniewski, no ale dzięki niemu zaistniała.
[ Dodano: 2007-10-06, 16:20 ]
Pamiętacie jej kawałek bez playbacku
Nie trawię jej, mało tego ja tej klientki od samego początku nienawidziłam(jak tylko była jeszcze zwykła tańcereczką szmateczką w zespole Wiśniewskiego)
faktycznie zdanie masz niesamowite o Niej znasz ją może osobiście czy jak bo to chyba zbyt mocne słowa ( takie jest moje zdanie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum