Tak jak obiecywalismy, na miesiac przed urodzinami startujemy z konkursami. Dla kazdego cos dobrego, latwo wygrac, duzo nagrod i konkursow wiele tak wiec do zabawy przyjaciele
KONKURS nr5
Temat: Kocham moj stanik Nagrody:
-1 miejsce-
Cytat:
Palace of love, Obsessive. Klasyczna haleczka w formie pelerynki z fantazyjnymi miseczkami w stylu retro. Do kompletu stringi.
-2 miejsce-
Cytat:
Imienny kupon rabatowy upoważniający do 30% zniżki na zakupy w sklepie www.monache.eu, do wykorzystania w dowolnym terminie + ranga przyjaciel
-3 miejsce-
Cytat:
Imienny kupon rabatowy upoważniający do 20% zniżki na zakupy w sklepie www.monache.eu, do wykorzystania w dowolnym terminie.
Zakonczenie: 29 listopad 23:59
Sponsor:
ZASADY KONKURSU:
W konkursie moze wziasc udzial kazdy zarejestrowany uzytkownik forum.
Kobiety uwielbiają brąz. I nie tylko. Kobiety uwielbiają bieliznę. Uwielbiają bawić się modą, drażnić męskie spojrzenia i przejmować nad nimi kontrolę korzystając z tej tajemniczej tajnej kobiecej broni.
Zapraszamy do konkursu, którego główną zasadą jest brak zasad! Projekt może być wykonany dowolną metodą w sposób, jaki podpowiada Ci wyobraźnia. Musisz tylko opisać stanik, którego nie zamieniłabyś na żaden inny!.
Na Wasze akwarele, szkice, teksty, zdjęcia z komentarzem, kolaże, komiksy, grafiki komputerowe czy cokolwiek innego czekamy do 29 listopada br. włącznie.
REASUMUJAC: Jak zwykle ciezko Wam zrozumiec to co jest napisane w zasadach, wiec napisze prosto.. Nie musi to byc rysunek, forma jest obojetna, moze byc to wiersz, krotkie opowiadanie, dowcip.. cokolwiek.. FORMA JEST ABSOLUTNIE DOWOLNA.
JAK WYSLAC PRACE?:
Prace należy przesyłać na adres monache@monache.pl , wpisując w tytule wiadomości Konkurs Forum Babski Świat, koniecznie z nickiem forumowym.
INFORMACJE DODATKOWE:
Administracja moze brac udzial w konkursie (oprocz mnie i diventexa).
Mozecie wysylac po kilka "prac", nie ma limitu.
W tym temacie mozecie dyskutowac o konkursie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 774 dni temu Posty: 373
Profil:
Wysłany: 2008-11-20, 13:13
malutka-iwona, a po co ten komentarz ? Nie bierzesz udzialu w konkursie - nie piszesz w tym temacie.
Alisekai, Ty natomiast nie umieszcz czytac.. kto napisal ze to ma byc rysunek ? Eh.
Przeciez to moze byc nawet wiersz, jakis krotki text, krotkie opowiadanie, kawal, cokolwiek. FORMA JEST DOWOLNA
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 774 dni temu Posty: 373
Profil:
Wysłany: 2008-11-21, 15:51
malenka, nie martw sie, Pani sponsor uznala ze nawet jak bedziesz jedyna osoba, ktora wziela udzial w konkursie to trudno i mozna powiedziec ze bedziesz miala szczescie gdyz wygrasz nagrode za 1 miejsce.
Chociaz mam nadzieje ze nie zawioda dziewczyny i pobawia sie jednak troche z nami
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 316 dni temu Posty: 1541 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 18:40
Róbcie, róbcie
Ja właśnie dostałam bardzo sympatycznego maila od pani sponsor co mnie bardzo podbudowało na duchu strus, no niby fajnie, ale co to za konkurs bez rywalizacji mam nadzieje, że ktoś jeszcze weźmie udział
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 109 dni temu Posty: 267 Skąd: Z domq
Profil: Włosy: Czarne
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-24, 13:09
strus napisał/a:
malutka-iwona, a po co ten komentarz ? Nie bierzesz udzialu w konkursie - nie piszesz w tym temacie.
o matkooo to juz nic nie mozna napisac...normalnie porazka
[ Komentarz dodany przez: strus: 2008-11-24, 16:01 ]
Gratuluje ostrzezenia, skoro nie rozumiesz co oznacza zakaz zbednych postow w 1 dziale na forum to przykro nam. Normalnie porazka.
spoko spoko,ja też napewno coś wymyślę...już mam nawet pomysł
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum