ale domyslam sie co ona musiala przezyc odpowiadajac na tyle pytan
to sie kobitka na produkuje hi hi ale to fajnie bo to znaczy,że angażuje się i nie olewa fanów a to miłe
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 774 dni temu Posty: 373
Profil:
Wysłany: 2008-12-03, 16:52
Kochani forumowicze z portalu "babskiswiat.net!
Witam serdecznie wszystkie uczestniczki konkursu "w zadawaniu pytań".
Już sama nazwa brzmi humorystycznie, więc rozumiecie, że wydawanie werdyktów byłoby jeszcze śmieszniejsze.
Oczywiście nagrody przewidziane w konkursie zostaną rozesłane jeszcze przed świętami, ale uznałam, że nie można klasyfikować tych pytań i dlatego wszyscy uczestnicy otrzymają jednakowe zestawy ...
z drobnym wyjątkiem - będą wyróżnienia:
- wyróżnienie za największą ilość zadanych pytań otrzymuje - "Donn"
- wyróżnienie za największą ilość wysłanych e-mali otrzymuje - "Fajna Babka"
- wyróżnienie za najmilszą korespondencję otrzymuje - "ONA"
Pytania Wasze posłużą nam do realizacji nowego projektu internetowego, z którym już niedługo będę mogła wszystkich zapoznać.
Ponieważ odpowiedzi nagrywałam przy użyciu dyktafonu, możecie posłuchać ich osobiście z zamieszczonych poniżej plików mp3.
Zapraszam oczywiście również do śledzenia mojego cyklu publikowanego na łamach portalu PolskaSwiat.pl oraz na moją własną stronę internetową (pod zdjęciem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum