Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-19, 12:44 ulubione pozycje
Chyba wszystko jasne. Jakie są Wasze ulubione pozycje ? Gdzieś kiedyś czytałam, że ludzie średnio mają około 4 pozycji w których najczęściej się kochają, czy u Was jest podobnie, czy codziennie odkrywacie coś innego??
U nas jak na razie wygrywają pozycje od tyłu, a mianowicie, na pieska oraz hmmm...nie wiem jak ona ta druga się nazywa jakaś taka, że ja się kładę na brzuszku, a Piotruś kładzie się na mnie
Od Kociaka - na pieska i "na brzuszku"
i od calineczki - pozycja "łyżeczek"
pozycja klasyczna baaaardzo rzadko a jeśli już to też z nogami na ramionach.
W ogóle za to nie pasuje mi na jeźdźca, nie wiem czemu.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 330 dni temu Posty: 108 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-20, 09:43
moja ulubiona to chyba na jezdzca , a moj chlopak uwielbia wszystkie pozycje od tylu oraz jakies swoje wymyslne wygibasy w lozku ..ni i jeszcze sex na stole ostatnio to mu strasznie weszlo w krew
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-20, 10:04
W sumie wszystkie pozycję lubię + anal. Aha nie lubie na łyżeczkę bo jest za słaba penetracja.Ale chyba najlepsza pozycja dla mnie to na jeźdzca plcami do niego- najlepsze ograzmy wewnętrzne.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 305 dni temu Posty: 8 Skąd: Opole
Profil: Imię: Izabela
Wzrost: 170
Włosy: blond:P
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-20, 10:52
na pieska zdecydowanie Na drugim miejscu jest cała reszta i seks oralny oczywiście uwielbiam.
Odpada tylko seks analny, wiem, że w dużej mierze jest to mój upór, ale jakoś tak nie mogę się przełamać, a nawet jak to zrobię, rzecz jasna nie sprawia mi za wiele przyjemności.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 319 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-07-20, 11:10
-od tyłu na stojąco ( przy sciane,prysznic etc
-na blacie kuchennym, stole (ja siedzę)
-na jezdzca
-czasami klasyczna- jak mam lenia
-69- czasami, ale nie przepadam
-ja leże na brzuchu, lekko sie wypinam on lezy na mnie i piesci jezykiem i ustami moja szyje , kark i plecy (kocham to )
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 16:54
Ja kiedyś nie przepadalam za 69 teraz wprost uwielbiam. Nie ma kochanie bez tej pozycji. Ja się skupiam na sobie a Kris na sobie jednoczesnie dając przyjemność sobie.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 322 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-22, 20:30
po bozemu, ale najlepszy i najszybszy orgazm to gdy oboje siedzimy, łyzeczki preferowalam jak bylam w ciazy, na pieska nie bardzo bo poczatkowo mnie boli i orgazm bardzo ciezko mi dostac-dla mnie seks bez orgazmu to beznadzieja(wiem ze jestem samolubna i mysle tylko o sobie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum