Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 147 dni temu Posty: 50 Skąd: z Miasta Kobiet
Profil: Wzrost: 166
Włosy: co chwila inny
Stan: mężatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-01-06, 10:55
Klasyczna - jak nie chce mi się ruszać
Od tyłu - super podniecająca
Na jeźdźca - najłatwiej o orgazm
i jeszcze jak łyżeczki - ale rzadko, bo słabo czuję mojego misia.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 14:50
jewel: oo na kanapie;)))to jest dobre
ja lubie tez od tylu szczegolnie dosc glebokie penetracje...
na jezdzca (pamietam ze dlugo ie nie moglam przekonac bo sie wstydzilam strasznie..)
hm.. dobra jest : leze na plecach , ale biodra juz bokiem (chyba ktora z was pisala), jedna noga na ramieniu mezczyzny druga pod nim:)) mega fajna...ale na chwile bo szybko doprowadza sie mezczyzne..:p hihih
w ogole w trkacie lubie zmieniac... i czesto mam kilka w jednym:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-01-09, 10:01
Ja też się strasznie wstydziłam na jeźdzca, ale od jakiegoś roku jest to jedna z moich ulubionych pozycji (chyba musiałam do tego dojrzeć)
A tak poza tym to: klasyczna i klasyczna z nogami na ramionach Ptysia, od tyłu (choć są takie dni, że mnie troszkę pobolewa coś )
Czasem sobie wymyślamy coś nowego...
Ogólnie to prawie zawsze robimy sobie fotki, które trzymamy w archiwach na płytkach dvd i czasami sobie lecą w tle jak się kochamy... myślimy teraz o kupnie kamerki cyfrowej
to znaczy, że trzeba próbować i szukać takiej, w której się uda w tym temacie znajdziesz dużo podpowiedzi u mnie tez sprawdziła się klasyczna z wysoko podniesioną pupą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum