ja preferuje od tylu-i na pieska i na stojaco:] tak jak emiliana wspominala szybciutki numerek kiedy mezczyzna tylko delikatnie odchyla majteczki zamiast je sciagac, ahhh strasznie kreci.poza tym wymyslilam sobie kiedys moja wlasna prywatna pozycje i przyznaje ze jest najlepsza.pozwala patrzec ukochanemu w oczy,calowac sie,pobudzac lechtaczke i oczywiscie piescic piersi, a to wszystko bez bólu kregoslupa tylko w przyjemnej niemeczacej pozycji lezacej:]
_________________ W Niebiosach mnie nie chcą-bo byłam niegrzeczna
W Piekle mnie nie chcą- bo boją się konkurencji >:->
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-17, 14:59
Gazela napisał/a:
wymyslilam sobie kiedys moja wlasna prywatna pozycje i przyznaje ze jest najlepsza.pozwala patrzec ukochanemu w oczy,calowac sie,pobudzac lechtaczke i oczywiscie piescic piersi, a to wszystko bez bólu kregoslupa tylko w przyjemnej niemeczacej pozycji lezacej:]
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 15:18
Ulubiona pozycja to najlepiej wszystko na raz
Ma sie i doswiadczenie w pozycjach i ulubione i te mniej i dowiemy sie w ktorej orgazmy nas dopadaja a w ktorej nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum