Informacje: Dołączyła 447 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 14:28
ja się tego absolutnie nie wstydze, ale czasem chciałabym mieć więcej odwagi, żeby miło zaskoczyć męża Wy jesteście sporo młodsze ode mnie i to pewnie też ma znaczenie, bo dopiero "poznajecie temat" i chcecie wszystkiego spróbować a ja już jestem ponad 6 lat po slubie i jesteśmy do siebie przyzwyczajeni, znamy swoje ciała na wylot itd. i ta chęć wypróbowania wszystkiego jest dużo mniejsza niż na początku znajomości
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 634 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-24, 15:41
Magdaru napisał/a:
Wy jesteście sporo młodsze ode mnie i to pewnie też ma znaczenie, bo dopiero "poznajecie temat" i chcecie wszystkiego spróbować
a Wy jak byliście młodsi, to nie eksperymentowaliście?
My też na razie za dużo nie eksperymentujemy,może jak będziemy mieszkać razem to coś nowego będziemy testować, a tak to jakoś tak bzykamy się tak, jak najwygodniej i niezbyt głośno (odpadają więc jakieś wywrotki, które zdarzają sie przy testowaniu nowości)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-24, 21:36
Magdaru napisał/a:
może to śmieszne ale straszny wstydzioch jestem i jakoś nie lubie eksperymentować, brakuje mi odwagi chyba, mimo tego, że juz sporo lat jesteśmy razem
dziwadło jakieś jestem
dlaczego ja mam 21 lat i jakos tez nie lubie eksperymentowc
[ Dodano: 2007-07-24, 21:38 ]
zreszto przed urodzeniem dziecka bylo inaczej teraz mam lenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum