Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 20:54
Ananas napisał/a:
ja tez na 69 nie potrafie sie skupić.. nie wiem czy mam brac czy dawać
hahahah tu sie chyba w wiekszosci zgadzamy
ja lubie wiekszosc pozycji w ktorych moge patrzec partnerowi prosto w oczka lubie widziec jak mu jest przyjemnie i działa to na mnie strasznie
no i na pieska tez lubie ale nie zawsze ..sa dni kiedy sprawia mi to duza przyjemnosc a sa takie kiedy mi ona nie odpowiada
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 21:05
Ananas napisał/a:
ja tez na 69 nie potrafie sie skupić.. nie wiem czy mam brac czy dawać
Brać i dawać. Jeśli ja czuję wielka przyjemność i że orgazm jest tuż tuż wtedy to bardziej nakręca narzeczonka, ja próbuję wszystko robić, tak tempo zwiększyć abyśmy szczytowali jednakowo. Zresztą skoro mam ciśnienie wtedy bardziej działam.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Jewel, ale wiesz, nie zawsze wyczujesz kiedy u niego nadchodzi szczyt. Np. ja nie zawsze o tym wiedziałam.
Wiadomo.. po jakims czasie juz wiesz, ale na poczatku zwiazku nie.Ja kilkanascie razy miałam wpadki
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
własnie, albo ja albo on dochodził wczesniej.. nie zawsze jest przeciez tak ze razem dochodzi sie do szczytu rozkoszy
dlatego wolę skupić się.. albo na braniu albo na dawaniu.. w tej kwestii nie mam podzielności uwagi.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
nie zawsze jest przeciez tak ze razem dochodzi sie do szczytu rozkoszy
jestem skłonna wręcz powiedzieć, że do tego, aby dochodzić w tym samym momencie, to trzeba dobrze się poznać i "ciężko pracować" nad tym dobrze, że to przyjemna praca
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 376 dni temu Posty: 7350 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-24, 11:52 Re: ulubione pozycje
Kociak napisał/a:
jakaś taka, że ja się kładę na brzuszku, a Piotruś kładzie się na mnie
yhm, to tez jest fajne,,,, mhm... ale ne z Piotrusiem...
[ Dodano: 2007-07-24, 11:56 ]
na jeźdźca jakoś mi nie pasuje..co do 69 to również nie mogę się skupić na braniu i dawaniu jednocześnie...
klasyczna z nogami na jego ramionach , mhmmm..
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 11:58
ja najbardziej lubie po bożemu czasem zarzuci się nóżki na ramiona, ale nie zawsze fajnie jest też na boczku od przodu albo od tyłu, jak kto woli
na jeźdźca nie lubie, od tyłu też nie
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 14:21
może to śmieszne ale straszny wstydzioch jestem i jakoś nie lubie eksperymentować, brakuje mi odwagi chyba, mimo tego, że juz sporo lat jesteśmy razem
dziwadło jakieś jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum