Pozycja 69
Miłość francuska ma to do siebie, że w większości przypadków tylko jedna osoba czerpie z niej przyjemność. Dlatego pozycja "69" może być wspaniałą przygodą dla miłośników seksu oralnego.
Ta pozycja umożliwia obojgu partnerom jednoczesne pieszczoty swoich genitaliów. Pierwszy wariant polega na tym, że kobieta leży na plecach, a partner „zwisa” nad nią opierając się na kolanach i dłoniach.
Innym wariantem jest zamiana pozycji – mężczyzna leży, a kobieta znajduje się na górze. Znacznie popularniejszy jest ten drugi wariant, zwłaszcza dla kobiet, gdyż mogą one wtedy same decydować o sposobie i intensywności z jaką pieszczą swego partnera. Pozycja „69” może być też wykonywana na boku – nikt wtedy nie jest na górze. Pewnym utrudnieniem w wykorzystaniu tej pozycji może być znaczna różnica wzrostu między partnerami, ale i ta przeszkoda nie jest zbyt duża.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 31 dni temu Posty: 45 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-05-14, 13:29
U mnie na pierwszym miejscu jest od tylu na pieska Drugie miejsce zajmuje klasyczna ale z nogami do gory i gleboka penetracja. Na jezdzca lubie jezeli mam odpowiedni nastroj i nie jestem zbyt leniwa
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum