Informacje: Dołączyła 104 dni temu Posty: 28 Skąd: warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 01:09
najbardziej czuję od boku ale nie tak standardowy jest to bok- nie że lezymy bokiem jak krzeselko czy czekoladki:)...hmm jakby to wytłumaczyc
ja leze bokiem i jestem pod kątem a on tak jakby klęczy i wchodzi pod katem we mnie i moje posladki dotykaja jego ud:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-20, 13:15
Noo ja właśnie też podobnie jak anusek muszę się przytulac ciągle i buziaczkować bo inaczej (jak On jest gdzieś tam daleko ) to nie jest mi aż tak przyjemnie. Musi być bliziutko- przykrywać mnie swoim ciałkiem...
Chociaż oczywiście kochamy się w różnych pozycjach to jednak najbardziej lubie te "bliskie" .
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 15:09
i najlepiej jak połówek też całuśny,wtedy to w każdej pozycji sie coś wykombinuje żeby sie tylko cmokac ja lubie od tyłu,z przytulaniem i całowaniem oczywiście
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Dołączył: 51 dni temu Posty: 98 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 22:01
anusek napisał/a:
i najlepiej jak połówek też całuśny,wtedy to w każdej pozycji sie coś wykombinuje żeby sie tylko cmokac
To rzeczywiscie jest słodziutkie i zgadzam s z Wami:)
przechodzac do tematu:) uwielbiam:
klasyczna <ale nogi zgieta i do gory>
na boku
od tylu
tak ze ja na nim siedze <nie wiem czy ta pozycja ma jakas nazwe,ale chyba wiecie o co chodzi> bo wtedy s widzimy
i oczywiscie seksik oralny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum