Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 311 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-09-14, 22:17 Ulubieni aktorzy i aktorki
Tak nie wiedziałam gdzie założyć ten temat, ale pomyślałam, że skoro aktorzy grają w filmach i serialach to będzie tu pasował
Jestem ciekawa jakich aktorów i aktorki lubicie, dlaczego, za jakie role? A może jest ktoś kogo nie lubicie ale według was świetnie zagrał czy zagrała dana postać. Ogólnie taki temacik plotkarski o grze aktorów
Ja z aktorów zagranicznych to uwielbiam...oj jest ich trochę ale tak na początek Johnny Deep ma świetne role każda wyróżnia się czymś innym począwszy od "Cry baby" i "Edwarda Nozycorękiego" a skączywszy na "Piratach z Karaibów"
Urzeka mnie też Russell Crow szczególnie w filmach "Gladiator" i "Piękny umysł"
No i rzecz jasna Ben Stiler
Co do aktorek to lubię Sharone Stone i Sandre Bulloc, w szczegolności ją za naturalnośc i duże poczucie humoru.
Z polskich aktorów bardzo sobię cenię Andrzeja Chyrę naprawde według mnie świetnie gra w filmach
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-14, 22:26
Uwielbiam Denzela Washingtona świetny aktor moim zdaniem i gra w dobrych filmach.
Kolejnym aktorem płci męskiej zasługującym na wyróżnienie jest moim zdaniem Leonardo Di Caprio tak tak moje panie, nie przesłyszałyście się - ten który kiedyś grał w łzawych filmach pięknego chłopnisia-kochasia a dlaczego? otóż ostatnio zauważyłam, że zmienił swój front i gra teraz dobre role w świetnych filmach ( wymienię tu dwa: Krwawy Diament oraz Infiltracja) - przez to spojrzałam na niego zupełnie innym okiem
Co do aktorek... Hmmm..Sandra Bullock - uważam ją za fajną naturalną babkę - przynajmniej na taką wygląda lubię też Monicę Bellucci - gra w trudnych filmach, widać, że nie pcha się w byle co, poza tym jest piękna ( bardzo podoba mi się jej uroda)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-09-15, 08:19
Ja za filmami nie przepadam kiedys ogladalam wiecej dzis nie chce mi sie
Jednak jak siegne pamiecia to Angelina Jolie zawsze dostawala super role i moim zdaniem w kazdej swietnie sie odnalazla wiece jestem za nia. Kiedys tez lubialam aktora Johna Travolte to po roli w Grasse
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
aktorzy:
Małaszyński - wiem wiem, że to teraz takie oklepane, bo wszyscy go lubią, no ale podoba mi się i już. i fajne filmy ma Tom Cruise - moja filmowa miłość nie wiem co dokładnie w nim uwielbiam - ale ma w sobie takie coś i już widziałam wszystkie chyba filmy, fakt, że nie wszystkie mi się podobały, no ale większość
aktorki:
Sandra Bullock - świetne filmy, fajna uroda
Angelina Jolie
Catherina Zeta Jones - piękna jest Julia Roberts
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 311 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-09-16, 18:07
Ehhh Małaszyński, chyba każdy a raczej każda go lubi ciekawa jestem jak zagrał w filmie "Katyń" Tom Cruise, też dobry aktor najbardziej mi się podobał w filmie "Top gun" i "Mission imposible" ale tylko w 1 części, no a Catherina Zeta Jones jest nie tylko piękna ale wielkiej klasy aktorka, podobnie jak Monica Belucci, o której wspominała Kociak, mają klasę po prostu według mnie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-09-19, 11:16
ja za to nie bardzo lubie nicolasa cage'a i kazdy sie dziwi, ze przeciez on tak swietnie gra, dla mnie jest taki memlokowaty. a lubie jeszcze z amerykanskich aktorek winone ryder i michelle pfeiffer
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-19, 12:13
Ja lubie tak..Aktorzy:
Ala Pacino
Antonyego Hopkinsa
Liama Neesona
Kevina Costnera
Roberta DE NIro
z polskich to chyba za nikim tak szczególnie nie przepadam: no może młody Shtur ( fajnie gra w tych komediach wszystkich) i B. Szyc
Aktorki:
Julia Roberts
Winona Ryder
Sandra Bullock
polskie: zadna mi nie utkwiła szczegolnie w pamieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum