Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-09-23, 09:12
Ja uwielbiam Denzela Washingtona dla dla mnie bezkonkurencyjny no i Al Pacino. Z kobiet nie mam ulubionej aktorki ale strasznie podoba mi się gra Winony Ryder.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Tradycyjnie Małaszyński hihi, fajny jest. Pani Brodzik podziękujemy- po Magdzie M nie przepadam za nią. Bardzo lubię Angelinę Jolie oraz Darię Widawską
_________________ Rzeczy zakazane są najbardziej pożądane
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-17, 18:07
a ja lubie Joasie Brodzik i Zakościelnego lubie noo i juz tradycyjnie Monica Belluci, Catharine Zeta Jones, Sigourney Weaver... za gre aktorska a za wyglad ...hmmm bedzie kilku ciachów David Chokachi, Steve Bacic.... oj mogłabym dłuuugo wymieniac
madzia88, nie pogniewaj się, ale troszkę mnie rozbawił Twój post wymieniłaś tych aktorów i aktorki, których wymieniają moi uczniowie w 4, 5, 6 klasie... obsada M jak miłość....
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 14:25
Madzia81 napisał/a:
madzia88, nie pogniewaj się, ale troszkę mnie rozbawił Twój post wymieniłaś tych aktorów i aktorki, których wymieniają moi uczniowie w 4, 5, 6 klasie... obsada M jak miłość....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 219 dni temu Posty: 36 Skąd: Rawicz
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 162 cm
Włosy: blond
Stan: mężatka
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2007-10-19, 22:01
Zagraniczni : Wenthworth Miller za rolę w "Skazanym..."
Kate Ryan cudna babka, zawsze mnie rozśmiesza w komediach, chyba widziałam już wszystkie filmy z jej udziałem
Reese Whitherspoon fajnie grała w "Legalnej Blondynce"
Polscy: Bartosz Opania i Joasia Liszowska
_________________ Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum