no więc , dziewczynki... czy jest taka piosenka, przy której wasze serduszko bije mocniej, i w główce chodza myśli tylko o nim... przy której łączycie się w pocałunek.. i takie tam:]
my mamy taka a raczej kilka.. ale taka najważniejsza to Timbaland i One republic tytuł : Apogolise... a oprócz tego np jeszcze Mezo i Kasia Wilk : mamy siebie... i jeszcze kilka... ale chodzi mi o takie ach..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-11-14, 19:24
Tak jest kilka takich utworow, ktore kojarza mi sie z moim Misiem np. z grupy Marillion (nie wiem czy dobrze napisalam) wiele z was nawet nie wie co to jest czy tez Alphawille "Forever Young"
a z obecniejszych kawalkow to nie wiem
Wysłany: 2007-11-14, 19:41
U nas jest pełno piosenek ale takie co teraz przychodzą mi do głowy to Madonna "Justify My Love", Farba " Chcę tu zostać", Justin Timberlake "Cry me a river", Sisqo cały krążek. Parę kawałków Bajmu ale taki, który mi śpiewał Kris to "Kraina marzeń", chyba nie pomieszałam.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-15, 16:58
my jestesmy króciutko strazem ze sobą ale znamy sie baaardzo długo i kilka pioseneczek sie nazbierało
1."Tak bardzo bardzo kocham cie "
2."You are the music in me" - oczywiscie ta wolniejsza wersyja
3."1000 Words"
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 408 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-16, 11:07
Sylwia Wiśniewska " 12 łez".
Kiedy słyszę tę piosenkę, to od razu przyponina mi się ...............były chłopak.
"A teraz już dla Ciebie jest, za późno o 12 łez, i nawet gdybyś cofnął czas 12 kopel dzieli nas. Tych kilka łez sprawiło że, na zawsze odnalazłam się, choć minął smutek straconych dni, nie zapomnę Ci -12-stu moich łez"
Przez parę lat płakałam jak słyszałam tę piosenkę, dziś już pokonałam tę górkę.
Z obecnym partnerem nie mamy swojej piosenki, ale mamy swoją bajkę
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum