oj tak.. ta piosenka... hmmm...:P jeszcze są takie piosenki jak Gosia Andrzejewicz " cud" i "piekno"..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 559 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-19, 10:16
wiele jest takich piosenek chyba wszystkie które grał z zespołem, których lubi słuchać PRZY MNIE. no bo przy mnie nie słucha swoich 'szatanów' zbyt często, bo nie lubię za bardzo...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 534 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-11-19, 12:57
pierwsze zakochanie (dawno to było) ale pamiętam: Emilia - Big Big Girl "I'm a big big girl
In a big big world..."
później była G.Andrzejewicz - Słowa i Rubik - Psalm dla Ciebie
z obecnym - nie mamy swojej ulubionej ale jak napisała Dorotea mamy swoją bajkę
Jak słysze w radiu piosenke Timbalanda to o jej... misiak od razu mi wgłowie siedzi... a jeszcze przypomniała mi sie taka piosenka Natali Kukulskiej- zakochani... kojarzycie?
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 607 dni temu Posty: 5786 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-11-23, 13:49
ja wlasnie przegladam moje wszystkie plyty...i natrafilam na Stachurskiego-Jak Aniol...pamietam jak Mis dla mnie jej szukal...ja jej wczesniej nie znalam a jak juz znalazl to kazal mi sluchac slow...
jak ktos nie slyszal to polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum