Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 213 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-10-12, 22:06
KoRn jest tysiac razy lepszy od LP nie wspominajac juz o Tool
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
It's no good depeche mode, najlepiej wersja koncertowa z Kolonii 98 - to mój kawałek przewodni, gdy jest mi źle i gdy jestem szczęśliwa. Nie wiąże się z żadnym facetem, poprostu jest to moja piosenka.
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
aurora - hear you calling (ballad version)
Wpadlam na ta piosenke calkiem przypadkiem ale jest cos w niej co mnie do niej codziennie ciagnie, uspokaja i nasrtaja.
ja słucham reggae ale też różności, które wpadną mi w ucho;)
a NASZA piosenka to "Zostań ze mna" Universa Kotek powiedział że zaśpiewa mi ją na naszym weselichu:) a on tak cuuudnieee śpiewa:*:)
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 113 dni temu Posty: 53
Profil: Włosy: brazowe
Partner: Ł....
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-13, 22:48
hmm oboje sluchamy ostrej muzyki i jakos tak;) ale ostatnio caly czas sluchamy kiedy u... kochanie -j.radek przyzywczajam go do mysli ze moze kiedys....
_________________ wszytsko jest fikcja ja rowniez
18maj 2008:)
1 lipiec 2008:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum