Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 18:02
a ja nie widziałam
[ Dodano: 2008-03-29, 18:04 ]
ooo a sara-dno kompletne ale jeden tekst pamiętam do dziś-"raz dwa trzy stoje sama na tej ulicy,wszędzie bandyci i złodzieje,zaraz mnie zgwałcą mam nadzieje"
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-29, 20:39
tylko mnie kochaj świadek koronny
leidis
jeszcze raz
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 10:23
Podobają mi się jeszcze:
Symetria
Brunet wieczorową porą
Młode Wilki
Jak dla mnie klapa:
Świadek koronny
Samotność w sieci
Młode Wilki 1/2
Sara na tamte czasy fajna chociaż teraz jak obejrzałam to mi się już tak nie podobała a Zróbny sobie wnuka oglądałam chwilkę ale zasnęłam- podobał mi się, muszę obejrzeć do końca.
madae napisał/a:
gnioty
mis
wszyscy jestesmy chrystusami
ryś
dzien swira
Grzeszysz kobieteo.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-30, 13:58
Ninka napisał/a:
ej ale nie nez klotni sie prosze kazdy ma swoje zdanie
nikt tu się nie kłóci
Ninka napisał/a:
dzien swira mi tez sie nie podobal ale to moje zdjanie
bo właśnie o to chodzi, że ludzie myślą, że to komedia, a to komedia nie jest w sumie..
Ludzie myślą, że ten Adaś cały to chory psychicznie człowiek, a chore jest to co go otaczało (wierne odzwierciedlenie rzeczywistości)
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 14:16
dzien świra i te jego kontynuacje w ogole mi sie nie podobały miś to była dla mnie najwieksza tragedia..zmuszono mnie do oglądania i nie wypadało innym przerywac...baaardzo cierpałam rys był...troche lepszy ale tez nic specjalnego... bede grzeszyc dalej
z takiego "idiotycznego" humoru to barrrdzo mi sie podobała "Sexmisja"
a z filmow wyzej wymienionych bardzo lubię Sarę
cerrata napisał/a:
bo właśnie o to chodzi, że ludzie myślą, że to komedia, a to komedia nie jest w sumie..
Ludzie myślą, że ten Adaś cały to chory psychicznie człowiek, a chore jest to co go otaczało (wierne odzwierciedlenie rzeczywistości)
ja nastawiłam sie na oglądanie komedii własnie...po pierwszych 10 min zrozumiałam ze to był bład nie uwazam Adasia za chorego psychicznie bo znam ludzi bardziej "wyróżniających sie z tłumu" film mnie po prostu przygnębił i to w niezdrowy sposób....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum