Mój facet też jest moim pierwszym i jedynym pratnerem seksualnym, jest mi tym dobrze,ale wiadomo, że czasami przyjdzie taka myśl "ciekawe jakby to było z innym", ale za nic w świecie nie chcę tego sprawdzać bo kocham mojego skarba i jestem z nim szczęśliwa,a moje życie seksualne jest super!Na pewno nie mam do siebie żalu, że nie "szalałam" jak Ty to określiłaś!Ty też nie powinnaś mieć!
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 192 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-24, 12:43
Ja bylam tylko z jednym chlopakiem- moim partnerem i wcale nie czuje checi sprawdzenia "jakby to bylo z kims innym" ... Wiem, ze jestem mloda wiec dziwne zeby bylo inaczej ale naprawde jest super z tym jednym jedynym bo go kocham i wiem, ze on mnie tez
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Mój powiedział kiedyś, że każdy facet myśli, że super byłoby spróbować z kimś innym, na szczęście dodał, że "ale przecież mam kobietę, którą kocham i dlatego tego nie zrobię" Mimo, że to dodał to i tak poczułam się nieswojo No ale skoro my mamy takie myśli, nic dziwnego, że oni też;)
Zdradzić to myślę, że mnie nie zdradzi... Tylko, że ja mam takie troszkę obawy, bo ja jestem dla niego pierwsza, on dla mnie nie... I wiem, że ja już nie chcę z nikim próbować, On mówi, że też nie chce... Ale kto wie, co będzie za jakiś czas, nie jesteśmy w stanie tego przeiwdzieć... No ale nie ma co się zamartwiać na przyszłośc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum